Anna G.

Anna G.

3 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 3 ó
Új tanulókat fogad

Anna G.

Új tanulókat fogad

Angol nyelvoktatás, beszédkészség-fejlesztés, nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra fekészítés Debrecenben

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5500 Ft
Ár Ártól 5500 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Célom, hogy a hozzám érkező nyelvtanulóknak valódi, készségszintű nyelvelsajátításban legyen részük, és magolás helyett maradandó angoltudásra tegyenek szert. Az órákat angolul tartom, mindenkinek a szintjéhez igazítva, ezért a teljesen kezdőknek éppúgy érthető és élvezetes lesz az óra, mint a haladó nyelvtanulóknak.
A tanítás során nagy hangsúlyt fektetek a hallásértésre, mely a beszédkészség kialakulásának / fejlődésének elengedhetetlen feltétele, ezért az órák interaktívan, sok érdekes angol nyelvű videó bevonásával zajlanak.
A tematikát mindenkinek személyre szabottan, érdeklődésének és céljainak megfelelően állítom össze.

Vállalok: általános nyelvoktatást, beszédkészség-fejlesztést, nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra felkészítést, korrepetálást.

Magamról:
Felsőfokú tanulmányaimat a Debreceni Egyetem anglisztika szakán végeztem. A mesterdiploma megszerzése után elvégeztem az angol irodalom PhD képzést, jelenleg 19-20. századi angol irodalomból írom a disszertációmat. Magánoktatással hat éve foglalkozom. A nyelvoktatás mellett fő érdeklődési területeim közé tartozik az angol és magyar nyelvű kreatív írás és a műfordítás.

Óratípusok

Standard óra

5500 Ft / 55 perc