Tarcsai B. Ellenőrzött személyazonosság

Tarcsai B.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Tarcsai B.

Új tanulókat fogad

Ha szeretnétek megismerni a múlt izgalmas eseményeit, feltárni a történelmi összefüggéseket akkor itt a helyetek.😊

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3000 Ft
Ár Ártól 3000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Emelt szinten érettségiztem történelemből így tudom milyen kihívásokat tartogathat ez a tárgy. Mindezek mellett én mégis szenvedélyesen szeretem, és hiszem, hogy a múlt ismerete elengedhetetlen a jelen megértéséhez és a jövő tervezéséhez.

A tanítás során nem csupán a száraz tényekre összpontosítunk, hanem izgalmas történetek, érdekfeszítő anekdoták, és szemléltető példák segítségével mélyítjük el a tudásunkat. Az órák interaktívak, kérdések és válaszok formájában bontjuk ki a történelem nagy pillanatait. Minden tanuló egyéni igényeit figyelembe véve alakítom ki az órák tematikáját, legyen szó általános iskolai, középiskolai tananyagról.


Miért érdemes engem választani?

Személyre szabott oktatás: Minden diák különböző, ezért egyéni tanulási tervet készítek, amely a diák erősségeire és fejlesztendő területeire épül.

Szenvedély és szakértelem: A történelem iránti szenvedélyemet és tudásomat örömmel osztom meg, hogy a diákok is élvezettel tanuljanak.

Rugalmas időbeosztás: Az órák időpontját a diákok időbeosztásához igazítom, akár hétvégén vagy esti órákban is.

Online és személyes órák: A modern technológia segítségével az online oktatás is gördülékenyen működik, de személyesen is szívesen találkozom tanítványaimmal.

Tanuljunk együtt, és fedezzük fel a történelem csodálatos világát! Az első óra ingyenes konzultáció keretében zajlik, ahol megismerhetjük egymást, és megbeszélhetjük a célokat és az elvárásokat.

Ha szeretnétek, hogy a történelem ne csak egy tantárgy legyen, hanem egy izgalmas kaland, akkor keressetek bizalommal!😊

Óratípusok

Standard óra

3000 Ft / 55 perc