Csikós D.

Csikós D.

Új tanulókat fogad

Csikós D.

Új tanulókat fogad

Diplomás TANÁR és VIZSGÁZTATÓ vállal Digitális Kultúra érettségi felkészítést már 2.500 Ft-tól! Részletek a leírásban! :)

Ár Ártól 2500 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Gimnáziumi tanárként lehetőségem nyílt tanítani az ország legmagasabbra rangsorolt gimnáziumaiban. Még gyakornokként az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziumban, valamint a Karinthy Frigyes Gimnáziumban dolgoztam, az utóbbiban óraadói állásban, egyetem mellett. Végül, a Városmajori Gimnáziumban, és az I. Kerületi Toldy Ferenc Gimnáziumban helyezkedtem el (HVG lista top 10 és top 5 állandó szereplői), mind a két iskolában részmunkaidőben. Az utóbbiban letelepedve saját osztályt is kaptam. 2020 óta emelt szintű érettségi bizottságok tagja vagyok informatika (és digitális kultúra) tantárgyból.

2021-ben miniszteri elismerő oklevélben részesültem, ezt tartom a kezemben a profilképen. :) Az ELTE megbízásából végzős középiskolások, illetve újraérettségizők számára tartottam emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamot informatikából/digitális kultúrából. 2023-tól kezdve az ELTE Tanárképző Központ megbízásából konzulensként dolgozom tanárjelöltek mentorálása céljából. Kalandos tanári pályafutásom során egy dolog volt állandó, a magántanítás.

Egyetemista éveim óta, közel 10 éve fogadok magántanítványokat online és személyesen egyaránt. Immáron számtalan tanulónak segítettem sikeres érettségik letételében, versenyeredmények, felvételik elérésében.

Az alábbiakkal tudok Neked segíteni a Digitális Kultúra érettségire való készülésben.

TANULÓCSOPORT :
2.000 Ft/óra (középszint)
2.500 Ft/óra (emelt szint)
Szombat délelőttönként 10:00-tól 10:45-ig emelt szintű, 11:00-tól 11:45-ig középszintű online digitális kultúra tanórákat tartok. Bővebb információ a weboldalamon.

ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐ VIDEÓKURZUS:
9.000 Ft
A kurzus 40+ darab 20-30 perces videóból álló sorozat, amiben átvesszük az összes anyagrészt, típusfeladatot, megoldási stratégiát és trükköket melyek az érettségi feladatsor sikeres megoldásához kellenek. Erről bővebb információt a lenti videóban találsz.

MAGÁNÓRA:
8.000 Ft/óra
Közel 10 évnyi tapasztalattal, magabiztos és naprakész tudással az érettségitől kezdve az OKTV felkészítésig vállalok magánórákat. Ezeken az órákon személyre szabott módszerekkel, egyéni feladatsorokkal készítem fel a diákjaimat. Az óradíj tartalmazza az órára készülést, a tanuló számára egyéni tanmenet és tanterv készítését, a házi illetve beadandó feladatok javítását, elemzését.


Bármilyen felmerülő kérdéssel keressen bizalommal üzenetben itt, vagy pedig a weboldalamon található e-mail címen! (A weboldalt itt nem tűntethetem fel, de nagyon gyors Google használattal könnyen rá lehet bukkanni! ;))

Óratípusok

Standard óra

2500 Ft / 55 perc