Mercedes B.

Mercedes B.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Mercedes B.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Angol órák Budapesten Mercivel nagyszerű áron

Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Sziasztok!
Merci vagyok. 8 éve kezdtem el angolt tanítani Kínában. Az elsődleges ok, amiért úgy döntöttem, hogy tanár leszek, az a belső motivációm volt, hogy megosszam a tudásomat és elősegítsem a tanulás szeretetét másokban.
A Kínában eltöltött időszak rendkívül gazdag és tanulságos volt, lehetőséget adott arra, hogy megismerjem a különböző oktatási kultúrákat és módszereket. Tanítási tapasztalataim széleskörűek, tanítottam óvodában, általános iskolában és magániskolákban is.
Másfél éve miután hazaköltöztem, azóta is tartok magánórákat Budapesten.
Tanítási stílusom aktív, mivel meggyőződésem, hogy a tanulók akkor sajátítják el legjobban az anyagot, ha aktívan részt vesznek a tanulási folyamatban. Az óráimon különböző interaktív tevékenységeket alkalmazok, mint például csoportos megbeszélések, szerepjátékok és problémamegoldó gyakorlatok. Ezek nemcsak élvezetessé teszik a tanulást, hanem ösztönzik a diákokat a kritikus gondolkodásra és az együttműködésre.
Tanulmányaimat tekintve, két alapképzésem van, az egyiket Kínában, a másikat Magyarországon szereztem. Két mesterdiplomámat úgyszintén. Alapképzésen nemzetközi igazgatást, mesterképzésen pedig angol-kínai tolmács szakot végeztem.
Minden nap arra törekszem, hogy inspiráljam a diákjaimat, és segítsem őket a tudás megszerzésében és az önálló gondolkodásban.

Óratípusok

Próbaóra

Ingyenes / 30 perc
Standard óra

6000 Ft / 60 perc