Magdi E.

Magdi E.

Responds within 8 hrs, to 60% of messages
60% 8 hr
Accepts new students

Magdi E.

Accepts new students

Szeretnél végre angolul kommunikálni?

  • Offers online lessons
  • From  5500 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 5500 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Szeretnél JOBBAN kommunikálni angolul? Ha igen, jó helyen jársz! Nálam egyénre szabott, jó hangulatú kommunikatív angolórákban lesz részed. 20 évnyi tapasztalattal rendelkező ELTÉ-n végzett nyelvtanár vagyok.
Ha nyelvvizsgára, érettségire, pótvizsgára, állásinterjúra, vagy bármilyen más angol nyelvű megmérettetésre készülsz, ha nyelvtannal vagy a beszéddel vannak problémáid, vagy csak szinten tartanád a tudásod, keress meg!

Lesson types

Angol

Kommunikációt fejlesztő órák gyakorlott tanártól.

5500 Ft / 55 min

References (2)

+ add reference
Berta S.

Berta S.

Unverified reference

Bárkinek tudom szívből ajánlani! Az első órám előtt nagyon féltem mi fog történni. Sosem mertem beszélni mások előtt mielőtt elkezdtem az órákra járni, de ez már megváltozott. Ha nem csak nyelvtant akarsz magolni, hanem megtanulni beszélni akár a nyelvvizsga miatt, akár csak a hétköznapi nyelvhasználat miatt, akkor ez egy nagyon jó választás lesz. Hétköznapi témák, mosolygós órák, segítőkészség és biztos nyelvtudás garantált. A 90 perces órák sosem tűntek annyinak, nagyon gyorsan elrepültek. Köszönöm szépen! 😊

Kránitz É.

Kránitz É.

Unverified reference

Magdi nagyon szolgálatkész, abszolút lehet rá számítani kritikus helyzetekben. Nekem nem csak az általános, de az üzleti angolban is sokat segített. Gyorsan átlát helyzeteket és nagyon ötletgazdag. Mindig van több javaslata arra, hogyan lehet egy dolgot kifejezni angolul. Keresi a jobb, elegánsabb megoldásokat. A helyesírási hibákat gyorsan észreveszi és precízen kijavítja. Nem hagyja, hogy olyan szövegrészek maradjanak benne egy anyagban, ami nem teljesen érthető, félreérthető. Szerintem nagyon ért a gyerekek, fiatalok nyelvén is. Ajánlom Magdit a fiataloknak is, egészen biztosan izgalmasnak fogják tartani a vele való tanulást.

pictures and certificates