Tamás N. Verified identity

Tamás N.

Responds within 10 hrs, to 90% of messages
90% 10 hr
Verified identity
Accepts new students

Tamás N.

Accepts new students

igényesen, szakszerűen, személyre szabva

  • Offers online lessons
  • From  5000 Ft/hr
  • Preferred times: midday, evenings
Price From 5000 Ft/hr
Preferred times: midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Mindent összevetve 10 éve van tapasztalatom tanításban. Tanítottam általános-és középiskolában is. Biológiából közép és emelt szintű érettségiztetést is vállalok. Keress bátran, bizalommal.

Lesson types

Standard óra

5000 Ft / 55 min

References (4)

+ add reference
Barbara

Barbara

Unverified reference

Nagyon jó hangulatban telnek az órák. Érthetően, lényegretörően magyaráz, ha kell akár többször is. Segítőkész és türelmes.

Napsugár S.

Napsugár S.

Unverified reference

Tamással az emelt szintű biológia érettségire való felkészülés céljából kezdtük el a közös munkát pár hónapja elég hiányos tudással, már ennyi idő alatt is rengeteget tanultam. Az órák jól fel vannak építve, mindig nagyon színes, részletes és érthető prezentációkat készít, ami szerintem nagyon nagy segítség a tananyag megértéséhez. Minden témakör végén ismételünk online tesztek formájában, ami méginkább elmélyíti a tudást. Szerintem jó érzékkel elmagyaráz mindent, ha nem értek valamit rajzol is, vagy mutat egy-egy képet. Igyekszik érdekességekkel közelebb hozni hozzám az adott nehezebb témát is. Minden óra hangulata közvetlen, személyre szabott. Ritkán találkoztam ilyen tanárral aki lelkesedik a munkájáért, illetve ért a diákok nyelvén, tanításhoz, ami szerintem nagyon értékes manapság. Összességében nagyon szeretek vele dolgozni és motivált tudok maradni egy viszonylag nehezebb tárgy tanulásában.

Attila K.

Attila K.

Unverified reference

A gyermekem középiskolába jár és sürgősen segítségre lett volna szükségünk biológiából. Írtam Tamásnak és ő azonnal jelentkezett. Tamás (tanár úr) a korrepetálás előtt felhívott, hosszan beszélgettünk a lányomról, a motiválatlansága lehetséges okairól, az iskoláról, a tanár tanítási módszereiről. Majd jött az óra. Interaktív, magyarázós. Nem rohanva, hanem a gyerek tempójában. Tamás "ráhangolódott" a gyermekemre. Óra után a gyerekem azt mondta: apa, ez nem volt rossz. Kamaszként ez a legnagyobb dicséret az ő szájából. Óra után is beszélgettünk Tamással, megerősített abban, hogy a lányomat a nullánál jobban érdekli ez a tantárgy, mert folyamatos kommunikációban voltak az órán. Kiderült, hogy Tamás ismeri ezt a tankönyvet is, a másik tankönyvet is és a harmadikat is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Tamásra, aki szeret tanítani, még nem fásult, még nem frusztrált, pedig lehetne az is! Higgadt, nyugodt, még az én "figyelemzavaros" gyerekemmel is. Fogom még őt keresni. Jó szívvel ajánlom Tamást a szülőtársaimnak. És köszönöm a segítségét!

Timea K.

Timea K.

Unverified reference

Remek tanár! Gyermekemet földrajz, biológia esetenként kémia tantárgyból tanítja, rengeteget segít az anyag megértésében. Az órákra előre felkészül, interaktívan és vizuálisan adja elő az anyagot. Folyamatosan kontaktban van a szülővel a legjobb teljesítmény érdekében. Óriási segítség nekünk. Mindenkinek szívből tudom ajánlani!

pictures and certificates