Amy K.

Amy K.

Responds within 2 hrs, to 90% of messages
90% 2 hr
Accepts new students

Amy K.

Accepts new students

Minőségi angoloktatás baráti áron

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:

Description

Üdvözöllek az oldalamon!

Érettségit/nyelvvizsgát kell tenned, és biztosra szeretnél menni? Szeretnéd újrakezdeni az angolt, de nem tudod, hogyan? Úgy érzed, az iskolában mindent megtanultál a tényleges nyelvhasználaton kívül? Úgy érzed, a tanulási igényeid sosem voltak figyelembe véve? Vagy csak egyszerűen gyakorolni szeretnél valakivel?

Ha a fentiekben magadra ismertél, jó helyen jársz!

Kósa Amy vagyok, jelenleg észak-amerikai irodalom témájában tanulok és kutatok a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Irodalomtudományi Doktori Iskolájában, korábban pedig a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem két diplomát anglisztikából. Tanulmányaim során voltam cserediák Angliában és az Egyesült Államokban is, tanársegéd Angliában, valamint a mai napig aktívan veszek részt külföldi konferenciákon. Nyelvoktatással hat éve, nyelvvizsgafelkészítéssel pedig öt éve foglalkozom. Mindemellett az angol nemcsak a hivatásom, hanem a legnagyobb szenvedélyem is, amit a diákjaimnak is igyekszem átadni – a legfontosabb célom a tanítással, hogy neked is hasznos és élvezhető legyen.

Ha engem választasz,
- a saját céljaidhoz, képességeidhez, és tanulási tempódhoz igazítom az órákat,
- a mindennapokban is használható nyelvtudást fogok neked adni
- úgy magyarázom el a nyelvtant, hogy megértsd
- külön figyelmet fordítunk a beszédkészségedre
- az órák barátságos, befogadó légkörben fognak eltelni
- együtt fogjuk kihozni belőled a legtöbbet

Bármi legyen a célod a nyelvtanulással – nyelvvizsga, jobb jegy, vagy csak egyszerű szinten tartás -, szeretettel várlak egy ingyenes konzultációra!