Szabolcs J.

Szabolcs J.

Responds within 48 hrs, to 80% of messages
80% 48 hr+
Accepts new students

Szabolcs J.

Accepts new students

Matematika tanítás, Érettségire, Felvételire felkészítés, Analízis, Statisztika, Valószínűségszámítás, Operációkutatás oktatás Budapesten, a Lehel térnél

Price From 7200 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Sziasztok diákok!

A nevem Józsa Szabolcs. Matematika-kémia egyetemi tanári szakon végeztem és azóta "magántanárkodom". Tanítottam főiskolákon (EDUTUS, ZSKF), OKJ-s suliban (nappali, esti tagozat), 8 osztályos gimnáziumban, szakközépiskolában is, a 10 évesek kisdiákoktól a felnőtt korosztályig mindenkit. Budapesten oktatok a XIII. kerületben, a Lehel térnél, a M3-as metróvonalhoz közel. Online is oktatok: Skype-on, Zoom-on és Discordon is. Óráimat minden nap délelőttől késő estig tartom, hétvégén szombat és vasárnap is tanítok.
Nyugodt temperamentumú, rendkívül alaposan, érthetően magyarázó tanár vagyok.
Ha segítségre van szükséged hívj fel személyesen, de nyugodtan felkereshet „aggódó” anyuka, apuka is .
Középiskolásokat készítek fel MATEMATIKA KÖZÉP és EMELT szintű ÉRETTSÉGIRE, illetve középszintű KÉMIA érettségire. Gyakorló, szintentartó órákat is vállalok mindkét tárgyból.
8., 6. és 4. osztályosoknak MATEMATIKA FELVÉTELI felkészítőt tartok.
Egyetemistáknak, főiskolásoknak GAZDASÁGI MATEMATIKÁT, ANALÍZIST, STATISZTIKÁT, VALÓSZÍNŰSÉGSZÁMÍTÁST, OPERÁCIÓKUTATÁST oktatok. Elsősorban gazdasági iskolák tananyagait tanítom, de műszaki, informatikai karon tanuló diákjaim is vannak. Az alábbi oktatási intézmények tanulóit már többször is oktattam: Budapesti Gazdasági Egyetem: PSZK, KVIK, KKK; ZSKE Milton Friedman Egyetem, Óbudai Egyetem: Bánki, Kandó, Keleti, Neumann, Rejtő; Kodolányi János Egyetem, Metropolitan, EDUTUS, Szent István Egyetem: Ybl; Gábor Dénes Főiskola, Wekerle Sándor Üzleti Főiskola, a szolnoki Neumann János Egyetem, Corvinus Egyetem, IBS, Nyugat-magyarországi Egyetem. A Testnevelési Egyetemen tanulók, pszichológia és jogi képzésben résztvevő hallgatók statisztika vizsgára való felkészítését is vállalom.
E-mailben és mobilon is bármikor el tudtok érni. Ha sürgős, akkor telefonon keressetek, mert minden esetben találok nektek megfelelő, szabad időpontot, akkor is, ha csak 2-3 nappal a foglalkozás előtt hívtok.
Találkozunk az órákon!

Lesson types

Matematika

7200 Ft / 45 min