Judit F.

Judit F.

Responds within 1 hr, to 90% of messages
90% 1 hr
Accepts new students

Judit F.

Accepts new students

Ének-, zongora-, és szolfézsoktatás a VII. kerületben

Price From 7000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

>Scroll down for English!<

Ének-, zongora-, és szolfézsoktatás a VII. kerületben, -online is!

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztem kiváló eredménnyel operaének-művész illetve énekművész-tanári mesterdiplomát. 6 évesen kezdtem zongorázni, rendszeresen versenyeztem, több évben is országos első helyezést értem el, végül az éneklés és a színház iránti szenvedélyem miatt az énekesi pályát választottam.

Lehetőségem volt a legjobb énekesektől tanulni, számos kurzuson vettem részt, tanulhattam külföldi és magyar rendezőktől. Az évek alatt mindinkább kikristályosodtak bennem azok az elképzelések, amelyek mentén foglalkozni szeretnék leendő tanítványaimmal. Több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, kezdőkkel, haladókkal egyaránt szívesen foglalkozom. Klasszikus hangképzést, könnyűzenét, musicalt is tanítok. Felvételire, alkalmasságira való felkészítésben is tudok segíteni, de ha csak hobbiból ismerkednél a zenével, akkor is várlak szeretettel!
Sikeres felvételizőim voltak zeneművészeti szakközépiskolákba, a Szìnművészeti Egyetemre, külföldi egyetem ének szakára.

Az éneklésnek személyiségfejlesztő hatása van, legnagyobb része a felszabadultságon, az önbizalmon múlik. Célom, hogy a tanítványom az éneklésen keresztül megtalálja saját magát, a saját hangját. A hangképzésen kívül hangsúlyos helyet kap nálam maga a kifejezés, az előadás is. Nagyon sok pozitív megerősítésre, és pozitív élményre van szükség, ahhoz, hogy maga a technika is minél biztosabb lábakon álljon. Az énektanításban izgalmas kihívást látok abban, hogy mindenkivel egyénre szabottan megtaláljuk a kulcsot a fejlődéséhez.

Az énektanítás mellett szolfézs- és zongoraoktatást is vállalok.


DO you want to learn singing?
I graduated at the Franz Liszt Academy of Music as an opera singer and singing teacher. I started to playing piano at the age of 6, I participated in piano competitions regurarly with very good results, but at the end I choose to be a singer.
If you you are a beginner or advanced, we can start working together! I teach classical singing, jazz and musical either. In addition to singing, I also give piano lessons.

It’s an exciting challenge to find the key to personal development for everyone.
With me you can master the basics of breathing, speaking, voice training, and we work together to build your confidence!
The lessons can be hold in English or German either!
Feel free to contact me!

Lesson types

Standard óra

7000 Ft / 55 min

References (2)

+ add reference
Sára H.

Sára H.

Unverified reference

Már régóta akartam énekelni, de sosem mertem belevágni. Nagyon zavarban voltam az első órán, de kiderült, hogy alaptalan az aggodalmam. Judit mellett egyáltalán nem kell feszengenem, annyira bátorítóan és természetesen kezel, úgyhogy azóta is hozzá járok. Az órákon mindig úgy magyaráz, hogy megértsem és könnyedén tudjam alkalmazni az instrukciót. Tényleg szívből ajánlom őt!

Szakács E.

Szakács E.

Unverified reference

Hónapok óta járok Judithoz énekórára heti rendszerességgel, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Az órák jó hangulatúak, Judit nagyon profi, a tanítási stílusát az én igényeimnek megfelelően választja meg akár óráról órára, emellett segítőkész és türelmes. Érzem magamon, hogy milyen sokat fejlődtem az első alkalomhoz képest, és erről Judittól is kapok pozitív visszacsatolást. Sokáig halogattam, hogy elkezdjek énekelni, de már bánom, hogy nem kezdtem el korábban. Minden óra végén jókedvűen jövök el, jelentkezzetek hozzá nyugodtan, nem fogjátok megbánni!

pictures and certificates