Sas Á.

Sas Á.

Responds within 48 hrs, to 10% of messages
10% 48 hr+

Sas Á.

Gyűrd le a bioszt és a kémiát! (ezúttal online!!)

Description References

Description

Harmadéves orvostanhallgató vagyok a Semmelweis Egyetemen. Még aktívan él az emlékezetemben a középiskola és az érettségi felkészülés időszaka, ismerem az átlagos diák nehézségeit, a félelmeket és az esetleges buktatókat. Szeretném, ha a leendő tanítványaim nemcsak megértenék, de meg is szeretnék a biológiát és a kémiát, mivel a gimis anyag elsajátítása kizárólag az önbizalmon múlik. :)) Mivel nem vagyok diplomás tanár, úgy tartom korrektnek, ha arányosan kevesebb pénzt kérek a korrepetálási alkalmakért, de igyekszem mindent figyelemmel és motivációval pótolni.

Jelenleg Zoomon keresztül tartok korrepetálásokat.

Biológiából kétszintű érettségi felkészítést és korrepetálást vállalok középiskolai, illetve az érettségi követelmények anyagából.

Kémiából elsősorban kétszintű érettségi felkészítészítést vállalok.

Ha többen szeretnétek jönni, írjátok meg, és nagyon szívesen megbeszélem veletek a részleteket!

UPDATE: A járványhelyzet mérséklődéséig csakis online platformokon vállalom a tanítást. A hét minden napján elérhető vagyok, szívesen segítek bárkinek, aki izgul az érettségi, felvételik vagy a lemaradás miatt. Vigyázzunk egymásra! :)

References (1)

+ add reference
Pálmai K.

Pálmai K.

Unverified reference

Eleinte rettegtem a kémiától, és azt hittem, sosem fogom megérteni, de Ági 4 hónap alatt úgy felkészítette az emelt szintű érettségire, hogy arról álmodni sem mertem volna. Nem csak megértettem, rutint szereztem benne, de meg is szerettem a kémiát. A tananyag magyarázata, rögzítése mellett a félelmeim leküzdésében is sokat segített. Ezer hála és köszönet! :)