Dávid C.

Dávid C.

Responds within 14 hrs, to 63% of messages
63% 14 hr

Dávid C.

Angol beszédfejlesztés angol nyelvterületen élt tanárral online

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday
Preferred times: mornings, midday
Tutoring subjects:

Description

Angol nyelvű oktatást, kifejezetten beszédfejlesztést vállalok. 30 éves vagyok, több évig éltem és dolgoztam az USA-ban és Új-Zélandon. Idegenforgalmat tanultam az egyetemen és azóta is a turizmusban dolgozom, tehát folyamatosan külföldiekkel vagyok munkakapcsolatban és angolul beszélek, tárgyalok, emailezek, prezentálok, telefonálok, az igazi business english-t használom.
A legtöbb nyelvvizsgával rendelkezőnek egyforma problémája van, hogy bár a nyelvtan jól megy, a beszéd nem könnyed és zökkenőmentes sőt, a legtöbben megszólalni is félnek, hátha valamit rosszul mondanak.
Óráimon a természetes nyelvi környezetet hozzuk létre: elsősorban beszélgetünk, olvasunk, fordítunk – így fejlődik a leggyorsabban a mindennapi és szakmai beszédkészség egyaránt.
Ha aggódsz a nyelvvizsga szóbeli része miatt, bátortalan vagy a munkahelyeden angolul kommunikálni, vagy csak fejleszteni szeretnéd a beszédkészségedet, akkor szívesen segítek!
Sokaknak segítettem már mielőtt külföldre költöztek volna/multinacionális céghez mentek volna állásinterjúra vagy csak szeretnének gyakorolni, hogy ne okozzon problémát a filmek, zenék megértése, külföldiekkel való beszélgetés. Az első órát arra szánnám, hogy megismerjem a pontos igényeket egy kötetlen beszélgetés formájában, ezt az órát féláron számítanám, hisz ez még nem a tanulás része :) Ha ez alapján megvan a kölcsönös bizalom és a célok akkor kezdhetjük a felkészülést/társalgást/tanulást. Budapest 11.,12. kerületeiben esetleg személyesen is, de főképp online tanítást vállalok.