Juhász D.

Juhász D.

Responds within 3 hrs, to 10% of messages
10% 3 hr

Juhász D.

Padlógázzal az angol és statisztika tudás felé

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday
Preferred times: mornings, midday
Tutoring subjects:

Description

Az első könyvem sikeres kiadása után májusban felszabadul egy kis időm, amit szívesen fordítanék angol tanításra, a helyzetre való tekintettel csak online.

A személyes kisugárzásban hiszek, úgyhogy mutatok egy YouTube videót, amiben bemutatkozom:

www.******

Ha egy kicsit megismerkednél velem, mint tanárral, ajánlom a blogomat, ahol hetente teszek közzé változatos ismeretterjesztő anyagokat tanulásmódszertanról, és az angol nyelv bizonyos kihívásairól is.

www.******

ha tetszettek a leírtak, írj szöveges üzenetet - akár e-mailben, akár itt is -, és rövid üzenetváltás után felhívlak egy hosszabb beszélgetésre, ahol angolul is beszélünk, megismerjük egymás kisugárzását, ami után könnyebb eldönteni, meg tudjuk-e kezdeni a közös munkát.

Hogy nálam ez miért olyan hangsúlyos?
Személyes meggyőződésem, hogy attól tudunk a legtöbbet tanulni, akit hitelesnek tartunk, és akinek a jelenléte a legtöbb motiváló erőt váltja ki belőlünk.

Ha szemtornára vágysz, azért leírok ide pár bemutatkozó sort magamról :).
___________________________________________________________________________

Ha

Tanulnál angolul, de valamiért eddig nem akartad elkezdeni

Van már nyelvvizsgád, de nem mersz megszólalni angolul

Vagy mindent tudsz, ami a nagy könyvben meg van írva, de nem szereted az angolt

akkor gyere el a barátaiddal, barátnőiddel, élettársaddal, kiskutyáddal, a nagymamáddal, vagy akár egyénileg és próbáld ki velem az angol tanulást.

Magamról röviden:

Nem azért fogod szeretni a velem való közös gyakorlást, mert felsőfokú nyelvvizsgám van, vagy mert négy évig anyanyelvi, tapasztalt tanároktól tanultam az angolt.

Az lehet, hogy elgondolkodtat, hogy van öt év oktatási tapasztalatom, és ebből 3 évet tanítottam angol nyelven tanuló egyetemistákat angolul, orvosi tárgyakra. Emiatt megy a tudományos angol is.

Amiben igazán egyedi vagyok, az a kisugárzásom: azt akarom elérni, hogy miután végzünk az órával, legyen kedved olvasni angolul, önállóan teszteket csinálni, bekapcsolni a feliratok opciót egy zeneszám lejátszása alatt, vagy megnézni a trónok harcát a világhírű magyar szinkron ellenére angolul. Ehhez minden féle sötét mágiát felhasználok: a saját google-drive tudásbázistól kezdve a személyes kérdéseken, blogbejegyzéuseken és hírlevélen át egy példaképeddel történt interjú közös elemzéséig rengeteg trükköt ismerek, amivel el akarom juttatni hozzátok az üzenetet: angolul gondolkozni menő!

A statiszitka oktatásról röviden:

Első könyvemet az orvosi statisztikáról írtam angol nyelven.

Ha úgy érzed, hogy megijesztett a t-próba, vagy elvesztél a számok labirintusában, és a beadandódhoz, műhelymunkádhoz, vagy egy szakdolgozathoz szükséged lenne a statisztikára, ne habozz, írj, és segítek.

pictures and certificates