Balázs R.

Balázs R.

Responds within 1 hr, to 90% of messages
90% 1 hr
Accepts new students

Balázs R.

Accepts new students

Angol, spanyol, magyar mint idegennyelv tanítás

Price From 6000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday

Description

Szeretnél te is örömmel, vagyis gyorsan és könnyedén tanulni?

Talán már gondoltál valaki másra ilyen módon: „Naná, hogy neki olyan jól megy, hisz jó a nyelvérzéke…” Ugyan szokatlan szembe menni a közvélekedéssel, mégis azt állítom, hogy nyelvérzék nem létezik.

Nem kell ugyanis különleges képesség, előtanulmány vagy intelligencia hányados ahhoz, hogy örömet találjunk a tanulásban.
Tanulásunk természetes és ezért élményt adó módjait idézheted fel magadban új szokások, tehát új hozzáállás kialakításával.
Biztosan tapasztaltad már, hogy a tanulás folyamatát kísérő érzelmek a legmeghatározóbbak a siker elérésében. Ha rossz érzéseink vannak, rögtön abba is hagyjuk a tanulást. Ha erőltetjük, csak elfáradunk, de igazán nem haladunk. A kulcs abban van, milyen szokásokat, milyen érzéseket alakítunk ki magunknak a tanuláshoz.

Húsz éves tanári pálya van mögöttem, nagyon sok tanulási nehézséggel küzdő embert ismertem meg. Tanítottam mind a közoktatásban, mind a magánszférában. Több évig dolgoztam egy alternatív nyelviskolában is (ahol jobb agyféltekés tanítási módszereket alkalmaztunk), így számos tanítási módszert elsajátítottam.

Online órákat is vállalok a következő nyelvekből:

- angol
- spanyol
- magyar mint idegennyelv

Örömmel várom jelentkezésed!

Balázs

Lesson types

Standard óra

6000 Ft / 55 min