Virág J. Verified identity

Virág J.

Responds on average within 18 hrs
18 hr
Verified identity
Accepts new students

Virág J.

Accepts new students

Tanulj spanyolul otthonról úgy, mintha külföldön lennél

  • Offers online lessons
  • From  4000 Ft/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 4000 Ft/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

3 csodás évet töltöttem Catalónia fővárosában, Barcelonában. Ennek a 3 évnek hála anyanyelvi szinten beszélek spanyolul. A spanyol nyelv minden szépségét a helyiektől tanultam meg, sok olyan szót és kifejezést sajátitottam el amit a tankönyvekből nem lehet megtanulni. Nyelvtudásomnak köszönhetően sikerült bejutnom egy spanyol állami egyetem Mester szakára, igy egy nemzetközileg elismert diplomával és egy felsőfokú nyelvvizsgával tértem haza.
A fő szakterületem nem a nyelvoktatás de a múltban is sokat foglalkoztam vele és továbbra is célom, hogy úgy tanitsam meg a spanyol nyelvet ahogy azt a való életben is használják és hogy átadjam azt a gyakorlatias tudást amit nekem is sikerült megszereznem.
Szerintem a nyelvek tanulásánál a legfontosabb az aktív beszéd, így én az óráimon ehhez is tartom magam. Több éves oktatói tapasztalataimra alapozva állítom össze az órákat, melyek során legnagyobb hangsúlyt a konverzációs feladatok kapnak, különböző szituációk megoldása, viták és véleménykifejtések gyakorlása.

Lesson types

Standard óra

4000 Ft / 55 min