Helga S.

Helga S.

Responds within 2 hrs, to 75% of messages
75% 2 hr
Accepts new students

Helga S.

Accepts new students

Jó hangulat, sikerélmény, tudás

Tutoring subjects:

Description

Kedves angolozni vágyó, szeretettel üdvözöllek az adatlapomon! Az alábbiakban egy bemutatkozást olvashatsz rólam. Ha felkeltette az érdeklődésedet, kérlek keress Facebookon vagy e-mailben: helgaboci@gmail.com.
Sári Helga vagyok, 22 éves, az ELTE angol-történelem osztatlan tanárképzésének harmadéves hallgatója.
Az angolt, mint idegennyelvet 9. osztályban kezdtem el tanulni, első választott nyelvem a német volt. Végzősként középfokú (B2) nyelvvizsgát és középszintű érettségit tettem mindkét nyelvből, angolból kiemelt dicsérettel. A gimnázium befejezése után nyolc hónapot töltöttem Angliában bébiszitterként, ezután emelt szinten is leérettségiztem angol nyelvből, majd felvételt nyertem osztatlan tanárképzésre. Jelenleg is aktívan korrepetálok és tanítok a szabadidőmben, online.
Gyerekekkel/fiatalokkal rengeteg tapasztalatom van, ezért szívesen vállalom gyerekek/fiatalok tanítását is. 13 éve vagyok aktív cserkész, 3 évig őrsöt vezettem, rendszeresen szerveztem és szervezek csapatprogramokat, táborokat. Gimnáziumi éveim alatt több családnál is vállaltam alkalmi bébiszitterkedést. Második féléve vagyok a Tanítsunk Magyarországért! mentorprogram aktív tagja, melynek keretében hátrányos helyzetű településen tanuló gyerekekkel foglalkozunk.
Szívesen vállalnék még kezdő angolosokat meglévő tanítványaim mellé, legyen szó kiegészítő, képességfejlesztő feladatokról, korrepetálásról vagy tanításról. Hiszem, hogy az ösztönző, jó hangulatú, személyre szabott tanulással mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat. :)
A gyorsabb elérés érdekében kérlek keress Facebookon vagy e-mailben.