Levente V.

Levente V.

Responds within 7 hrs, to 50% of messages
50% 7 hr
Accepts new students

Levente V.

Accepts new students

Hatékony és jó hangulatú matekórák 25 éves tapasztalattal

  • Offers online lessons
  • From  6000 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 6000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

19 éves korom óta tanítok matematikát, és változatlanul szeretem az órákat, a diákokat és azt, hogy tudok segíteni nekik, nektek. Számomra a tanítás nem csak arról szól, hogy leadom vagy elmagyarázom az éppen szükséges tananyagot, hanem mindig megpróbálok egy kötetlen, barátságos légkört teremteni, ahol a tanulás legalább annyira élvezet, mint kötelesség. Örömmel tölt el, amikor tanítványaim továbbadják az elérhetőségemet osztálytársaiknak, ismerőseiknek.

Emelt szintű érettségi szintig bárkinek tudok segíteni, legyen szó éppen pótvizsgára, dolgozatra felkészítésről, szintre hozásról, vagy az alapok óhatatlan megerősítéséről, vagy akár csak egy-egy példa megértéséről. Főleg középiskolások és nyolcadik osztályosok (13-18 éves korú diákok) oktatásában van tapasztalatom. A tárgyi tudás és a logikus gondolkodás megteremtése, fejlesztése mellett az órák fontos eleme a humor, vagy a pár perces lazítás, beszélgetés is.

A 2024-es új érettségi követelményeket is beépítettem az óráim anyagába, így az idei érettségire is hatékonyan fel tudom készíteni a diákokat.

Úgy gondolom, hogy közös munkán kívül nagy szerepe van az egyéni tanulásnak: a saját, otthoni munka szintén szerves része a tananyag elsajátításának, begyakorlásának. Igény szerint (és a közös munka célját figyelembe véve) adok házi feladatot, sokféle írott és elektronikus formában elérhető anyagom van.

Az órákat többnyire online tartom (így az ország bármely tájékáról tudok diákokat fogadni), de Veszprémben lehetőség van házhoz is jönni.

Óradíjam 6000 Ft/60 perc. Egy alkalom időtartama megbeszélés alapján rövidebb és hosszabb is lehet, tipikus még a 75 illetve a 90 perc is. Az első óra előtt általában szeretek megismerkedni a leendő diákokkal, esetleg szüleikkel. Ez akár (egy természetesen díjmentes) telefonos vagy skype-os beszélgetés is lehet, melynek során átbeszéljük a célokat, a megoldásra váró problémákat és az órák gyakoriságát, s egyúttal kicsit egymásra is tudunk hangolódni.

Mivel a megkeresésekre válaszolni csak aktív előfizetéssel lehet,így sajnos az üzenetekre nem mindig tudok reagálni ezen a felületen. A legnagyobb közösségi oldalon viszont megtalálnak a nevem és a város alapján.

For non-Hungarian speakers we can have the lessons in English as well, in which I have 7 years of experience, including IB, SAT, and IGSCE exam preparation.

Keressenek, keressetek bizalommal! :)

Lesson types

Matek - hetediktől emelt érettségiig

Hangulatos és egyben hatékony matekórák :)

6000 Ft / 60 min

pictures and certificates