Ferenczi D.

Ferenczi D.

Ferenczi D.

Matematika oktatás minden szinten

Description

Az ELTE matematika szakán szereztem diplomát 2018-ban kiváló minősítéssel, amit megelőzően 2 évig tanítottam minden szinten álló tanulókat az általános iskola utolsó osztályaitól a legkülönbözőbb hazai és külföldi egyetemek legmagasabb szintjéig.

Óráimon mindig a lehető legegyszerűbb megértésre törekszem. Gyakorlati példák segítségével igyekszem a szükséges rutint felépíteni, ami a sikeres ZH-hoz vagy dolgozathoz elengedhetetlen. Német és angol nyelven felsőfokú szinten beszélek, így az órákat ezen nyelveken is tarthatom.

Tapasztalatom van továbbá IB (international baccalaureate) vizsgára való felkészítésben, valamint IA( internal assessment) írásában is.

Óráim időpontja rugalmas(este, vagy akár hétvégén is), általában 90 percesek, de szívesen tartok hosszabbat is. Lehetőség van egésznapos gyorstalpalóra egy nehezebb vizsga vagy ZH előtt

----------Gólyáknak és érdeklődő középiskolásoknak----------
Amennyiben félsz az egyetemi matektól, esetleg szeretnél nagy előnyre szert tenni leendő szaktársaiddal szemben, vagy csak érdekel a középiskolai matematikánál mélyebb tananyag, várlak kéthetente tartott 5 napos intenzív matematika előkészítőmre. Ez alatt átvesszük az egyetemi képzések első évében előforduló alapokat( differenciálszámítás, integrálszámítás, lineáris algebra, valószínűségszámítás). A maximális létszám 5 fő, ami biztosítja, hogy mindenki megfelelő mennyiségű figyelmet kapjon. A minikurzus ára 36000 forint(1200forint/60perc), ami tartalmazza az órák díját, a jegyzetet, valamint a feladatgyűjteményt.
Az órák hétköznapokon reggel 9-től délután 4-ig tartanak 1 órás ebédszünettel a Széna tér közvetlen közelében, táblával felszerelt tantermemben.


Oktatott tárgyak:
Középiskolai matematika
Érettségi felkészítés
Analízis
Algebra
Komplex függvénytan
Geometria
Diszkrét matematika
Gazdasági matematika
Valószínűségszámítás
Statisztika
Differenciálegyenletek
Számítástudomány
Algoritmuselmélet
International Baccalaureate
Matematikai Statisztika
Idősorelemzés
Parciális Differenciálegyenletek