Lilian T.

Lilian T.

Responds within 10 hrs, to 100% of messages
100% 10 hr
Accepts new students

Lilian T.

Accepts new students

Általános és üzleti angol/orosz, vizsgafelkészítés B2-C1

Price From 5000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Tisztelt Hölgyem és Uram, kedves Szülő és Diák!

Suffissais Lilian, középiskolai angol tanári diplomával rendelkező, házhoz kijáró magántanárnő vagyok. Kereskedelmi cégeknél üzleti fordítással töltött éveim és magánoktatásom bebizonyította: a diák igénye szerint felépített, színes, érdekes, beszédfejlesztő oktatás a legjobb. Munkám egyben a hobbim is, ezért a tanítás minden óráját igyekszem érdekessé tenni a diák tudásához mérten. Ahogyan az anyanyelvünket, úgy egy idegen nyelvet sem lehet egy röpke nap alatt megtanulni. Nem hiszek az „abrakadabra” módszerekben; a bevált, megbízható tanítási módszereket alkalmazom. Fontos, hogy a tanítványaim a helyes beszéd mellett hibátlanul írjanak és fogalmazzanak, mert ez hozzá tartozik az angol nyelvtudáshoz.

Hívjon bizalommal egy PRÓBA Órára, ahol felmérem a tudásszintet és megbeszéljük a szükséges tananyagot, ütemezést, időpontokat.

Akár általános, akár szakmai (gazdasági, üzleti) nyelvtudásra van szükség vagy ha „csak” jobban szeretne beszélni angolul – megoldjuk közös munkával, hogy ne okozzon gondot külföldi partnerekkel tárgyalni, vizsgát letenni, külföldön vásárolni, barátnak elmesélni az élményeket vagy az utcán egy turistának elmagyarázni, merre van a Bazilika.

Várom általános iskolai diákok, gimnazisták vagy felnőttek jelentkezését e-mailen és telefonon hétköznap 9:00-20:00 időszakon belül. Órákat rugalmasan tudunk tartani, ha a tanulás/munka nem teszi lehetővé ugyanazokat az időpontokat.

Lesson types

Standard óra

5000 Ft / 55 min