Dina S.

Dina S.

Responds within 7 hrs, to 60% of messages
60% 7 hr
Accepts new students

Dina S.

Accepts new students

Tanulj velem angolul és németül - személyre szabott órák várnak rád!

  • Offers online lessons
  • From  6000 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 6000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Ha szeretnéd fejleszteni angol vagy némettudásod, keress bizalommal!

Anglisztika végzettséggel rendelkezem, emellett több éve foglalkozom magántanítással, amit nyelviskolában szerzett tapasztalat előzött meg. 2021-ben ESL oklevelet szereztem. Folyamatosan képzem magma a tanítás terén, hogy etéren a legjobb és leghatékonyabb módszerekkel segíthessem diákjaim.
A szakdolgozatomat nyelvészet és fordítás témában írtam, mivel a fordítás is közel áll a szívemhez. Volt szerencsém az elmúlt években több projekten is dolgozni.

Legfőbb célom amellett, hogy megértsd és használni tudd, amit tanulsz, hogy meg is szeresd a nyelvet! Így a tanulás nem csak hasznos, de élvezetes is lesz, ami pedig motivál és visz a céljaid felé.
Nagyon szeretek tanítani és diákként való tapasztalaimból kiindulva igyekszem az órákat érdekessé és interaktívvá tenni.
Az elmúlt években kitapasztaltam mindkét nyelv sajátosságait, így kivételes sikereket érünk el a diákjaimmal.
Emellett tanulási technikák, akadályok és megoldásai képzésen is részt vettem, ami a tanulóim hásznára válik az óraink során.
Az első óra alapján szabom személyre a tanmenetet és a további órákat, hogy minden tanulóm az általa kitűzött céljához minél hamarabb és gördülékenyen jusson el.
Az órákat az előre megbeszélt időpontban online vállalom.
Általában 60 perces órákkal dolgozom, ami igény szerint változtatható. Hétköznap és hétvégén is tartok órát.

Felkészítést vállalok egészen az alapoktól, felsőfokú szintig.
▪️kezdő oktatás
▪️Közép- és emeltszintű érettségire való felkészítés, korrepetálás.
▪️Általános nyelvvizsgára történő felkészítés (alapfok, középfok, felsőfok).
▪️Külföldön dolgozó vagy külföldre vágyók oktatása
▪️Állásinterjúra való felkészítés

Ha kérdésed van, szükséged van egy lelkes tanárra, aki a Te személyedre szabja az órákat, keress bátran!

A megkeresésed során kérlek tüntesd fel az elérhetőséged.

Lesson types

Angol és német magánórák

6000 Ft / 60 min

References (4)

+ add reference
Gábor J.

Gábor J.

Unverified reference

Álmos Dina nem csak jól tanít, hanem jól látja a hiányosságaimat is. Ha volt kérdésem, mindig a legérthetőbben és türelmesen magyarázta el. Mindig tud újakat mondani és később sem felejtem el az emlékezetes nyelvi példákat. Mielőtt elkezdtünk tanulni, egyáltalán nem szerettem a német nyelvet és nélküle nem is szerettem volna meg. Sosem unatkozom az óráján. Most már bátran megszólalok idegenek előtt is. A német órák jó hangulatban teltek el és már vártam őket. Ha problémám volt az időponttal, rugalmasan tudtuk megoldani. A nehezebb iskolai dolgozatok előtt mindig tudott időt szakítani, hogy a felkészülésben segítsen. Az iskolai eredményeim is sokat javultak. Szeretném, hogy a német nyelvvizsgára is vele tudjak majd tanulni.

Luca B.

Luca B.

Unverified reference

Dinával februárban kezdődött a közös munkánk, és nem bántam meg hogy őt választottam! Végtelenül türelmes, alapos, mindent addig magyaráz, amíg meg nem érted, ha úgy van, akár több különböző módon! Minden anyagot megkapok tőle, akar munkafüzet, könyv, saját jegyzet. Színesek, interaktívak az órák, sosem unalmasak, vagy egysíkúak! Ha valami miatt elhúzódnak az órák, felár nélkül tovább tartja, amíg végig nem érünk az adott anyagon/ feladaton. Engem angol B2 nyelvvizsgára készít fel, de a német nyelvvizsgára is vele szeretnék majd felkészülni! :)

Bagó T.

Bagó T.

Unverified reference

Dina a legjobb tanár, akivel valaha is tanulhattam! Rengetegszer próbálkoztam előtte a nyelvtanulással sikertelenül. Volt, hogy évekre el is ment a kedvem. Miután végre rátaláltam, nagyon hamar egymásra hangolódtunk. Minden órát imádtam vele! Nagyon kedves és türelmes, a tananyagot érdekesen adja elő. A legnehezebb nyelvtani részeket is addig és annyi módon magyarázta míg meg nem értettem, emellett rengeteg példamondatot vettünk. A házi feladat mennyiségét is minden alkalommal az én időmhöz alakította. Ha kifutottunk az időből, mindig tovább tartotta az órát és az időpontokkal is nagyon rugalmas volt mindig, hogy nekem a legjobb legyen! Habár szigorú, ha kell, sosem éreztem, hogy bármi rosszat mondtam volna, mertem rontani nála, mert sosem éreztem kínosan magam emiatt. Hamar eljött az az idő, mikor mertem beszélni előtte és ezzel visszajött az önbizalmam is a angol beszédet illetően. Segített a kiejtésemet is javítani. Sőt, megkérdezte, melyik akcentussal szeretnék beszélni, így ezt és a szavakat is hozzám és a választásomhoz igazította. Heti háromszor volt óránk, amit minden alkalommal alig vártam. 1.5 év alatt eljutottam oda, hogy magabiztosan beszéljek angolul és a középfokú nyelvvizsgát is sikeresen leraktam. Mindenkinek csak ajánlani tudom az óráit!

Deleted-394f5a D.

Account deleted

Unverified reference

Dina engem németből nyelvvizsgára készített fel, teljesen kezdő szintről. Soha nem találhattam volna jobb tanárt! Az órák abszolút hozzám igazította, hétvégén is tanulhattam Vele, sőt, sokszor este is. Az órákat igényemhez alakította, ha valamit nem értettem, akkor felár nélkül tovább tartotta. Hála Dinának, ma magabiztosan beszélek németül, és egy középfokú nyelvvizsgát is magaménak tudhatok :) Mindenkinek tiszta szívből ajánlom!

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Dina S.

Segítséget kérnék

#keresek #angol #emeltszint Ezekre a szempontokra keresek kifejtett válaszokat angolul választékos megfogalmazásban emelt szintre. 1. Characteristics and causes of marriage crisis 2. Parents' advice to their children in marriage, childbearing, parenting 3. Reasons for loneliness 4. What kind of…