Ákos K.

Ákos K.

Ákos K.

Nálam tanulás = Boldogság

  • Offers online lessons
  • Preferred times: evenings, weekend
Preferred times: evenings, weekend

Description

Kovács Ákos vagyok, egy motivált, ambiciózus 25 éves pályakezdő. Ha szeretnétek egy megértő, nyugodt és türelmes személyt, aki segít felkészíteni titeket az érettségire, felvételire, egy dolgozatra, vagy csak szimplán korrepetálásra van szükségetek, keressetek bizalommal.
A magántanári pálya igaz új nekem, de általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaim során számos alkalommal korrepetáltam osztálytársaimat, barátaimat, mindig elérve az adott célt. Mindig is arra törekedtem, hogy segítsek másokon, és a tanítás ennek az egyik legszebb formája. Számomra a tanítás öröm. Célom, hogy ne csak tanítsak, hanem úgy tanítsak, hogy a diák számára a tanóra öröm, és felüdülés legyen, és hogy a diák megtalálja a számára legmegfelelőbb tanulási módszert, amivel könnyebben elérheti tanulmányi céljait.
De, hogy egy kicsit jobban megismerjetek előbb magamról pár szót. Budapesten élek, mesterszakos geológus végzettséggel jelenleg technológusként dolgozom. Szabadidőmben főként kerékpározok, focizom, és videójátékozom.
Általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaim során végig kitűnő tanuló voltam, alap és mesterszakos egyetemi tanulmányaim során 4,0 fölötti volt az átlagom.
Gimnáziumban történelem és kémia tagozatos voltam, ezek mellett a földrajz és matematika az erősségeim. Angol és német nyelvből középszinten beszélek.
Szívesen vállalom általános és középiskolás diákok korrepetálását főként matematika, kémia, földrajz és történelem tárgyakból, de szükség esetén általános korrepetálást is.

Remélem hamarosan találkozhatok leendő diákjaimmal. Addig is jó tanulást kívánok mindenkinek!