Réka S.

Réka S.

Responds within 1 hr, to 80% of messages
80% 1 hr
Accepts new students

Réka S.

Accepts new students

Magyarórák a legjobb áron

  • Offers online lessons
  • From  6000 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 6000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Sziasztok!

Írok egy kis bemutatkozót magamról:

- Korrepetálást vállalok általános és középiskolás gyerekek számára magyar nyelv és irodalomból.

- Az Eötvös Loránd Tudományegyetem végeztem magyar nyelv és irodalom, illetve kommunikáció és médiatudomány szakon.

- Több mint hatéves szakmai tapasztalattal rendelkezem rádiós és újságírói munkák terén. Eddigi munkáim során az egyik legfontosabb dolog a kommunikáció, a nyelvhelyesség és a fogalmazás volt, tehát ha Te nem szereted a helyesírást, nehezen megy a fogalmazás vagy éppen a kötelező olvasmányok feldolgozása, akkor keress bizalommal, és biztosan találunk rá megoldást!

Lesson types

Magyar nyelv és irodalom

6000 Ft / 60 min

References (5)

+ add reference
Marina M.

Marina M.

Unverified reference

Meleg szívvel ajánlom Rékát, végtelenül aranyos, kedves és segítőkész. Lányomat ő készítette fel, nagyon élvezte és sokat fejlődött, órái mindig jó hangulatban teltek. Minden kérdésére türelmesen, érthetően válaszolt, ha valamit nem értett, elmondta kétszer, háromszor vagy annyiszor ahányszor kellett. Köszönöm a lelkiismeretes munkáját és türelmét.

Bálint L.

Bálint L.

Unverified reference

Réka nagyon ügyesen kivitelezi az órákat. Mindig figyel arra, hogy a tanuló ne érezze rosszul vagy kellemetlenül magát. Ez kimondottan előnyös és hasznos főleg azok számára, akiknek volt már kellemetlen élményük magántanárral. Mindig felkészült és pontos, odafigyel arra, hogy mire van szüksége a tanulónak. Csak ajánlani tudom! :)

Márkus-Tamás M.

Márkus-Tamás M.

Unverified reference

Rékát szívből ajánlom mindenkinek, aki türelmes, támogató, bátorító és nagy szakmai tudású magyar tanárnőt keres. Nagy élmény bármikor vele tanulnom, a központi felvételire is kiválóan felkészített. Zsigmond 8. osztályos tanuló

Péter Badar G.

Péter Badar G.

Unverified reference

Réka készítette fel 14 éves fiamat a magyar felvételire, végig kedvesen és türelmesen segített neki pótolni a hiányosságokat, kiigazítani a hibákat. A korrepetálásnak köszönhetően sokat javultak Martin magyar jegyei, látványos volt a javulás a felvételi feladatsoroknál elért eredményekben és a fogalmazásírásban is magabiztos lett. Mindenkinek javaslom kérje bátran magyar nyelvből Réka segítségét!

Gyöngyi V.

Gyöngyi V.

Unverified reference

Réka rendkívül kedves, rugalmas,türelmes,és pozitív hozzáállású tanár! Kislányom nagyon megkedvelte őt,és jól együtt tudtak dolgozni. Bátran ajánlom őt mindenkinek!

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Réka S.

Felkészítés

2022 májusában magyar nyelv és irodalomból újra szeretnék érettségizni ehhez keresek felkészítő tanárt.