Lili Anna B.

Lili Anna B.

Responds within 1 hr, to 90% of messages
90% 1 hr
Accepts new students

Lili Anna B.

Accepts new students

Személyes vagy online oktatás rugalmas időbeosztásban, nagyszerű áron

  • Offers online lessons
  • From  4000 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 4000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Évek óta vállalom általános és középiskolás gyerekek, igény szerint felnőttek oktatását. A korrepetálástól a középiskolai felvételi felkészítőn át a közép és emelt szintű érettségiig. Keressenek bizalommal!

Lesson types

Standard óra

4000 Ft / 55 min

References (9)

+ add reference
Dézsi M.

Dézsi M.

Unverified reference

Lili felkészült, alapos és hatékony tanítási módszerének köszönhetően mindkét gyermekem sikeres felvételi vizsgát tett magyarból, és szeptembertől boldogan kezdték meg középiskolai tanulmányaikat 6 illetve 9-ik évfolyamon. Ezen kívűl kedves, empatikus és rugalmas. Jelenleg is járunk hozzá szinten tartó órákra. Szívesen ajánlom mindenkinek aki szeretné, hogy gyermeke sikeres vizsgát tegyen magyar nyelvből.

Ildikó S.

Ildikó S.

Unverified reference

Lili középiskolai felvételire készítette fel kisfiamat magyarból, és segítette őt magántanulóként a félévi vizsgákra felkészülni. Bár nem volt a kedvenc tantárgya kisfiamnak a magyar, ötösökre vizsgázott és átlagon felüli, kiemelkedő eredményt ért el a felvételin. Lili nagyon hatékonyan tanít, fókuszálva a célra, kellő szigorral, ugyanakkor közvetlenséggel. Következetes, arról is beszámolt, ha valamivel gond volt. Csak ajánlani tudom. Kisebbik gyermekem felvételije előtt is őt fogom keresni.

Hanusi P.

Hanusi P.

Unverified reference

Lili Magyar középszintű érettségire készített fel hat évvel ezelőtt tettem érettségit ebből a tantárgyból de az nem sikerült jól most újból megpróbáltam és ez jól sikerült ezt Lilinek köszönhetem megmutatta az .hogy sosem késő újból elkezdeni tanulni önbizalmat adott motivált hálás vagyok a türelméért és a segítségért. Minden korosztálynak szívből ajánlom.

Dorina B.

Dorina B.

Unverified reference

Magyar emelt érettségire,sikeresen készített fel. Az órák során segítőkész,toleráns és segít megfelelően elsajátítani a szükséges tudást.Az órák időpontjával is rugalmas.Mindenkinek ajánlom!

Ilka B.

Ilka B.

Unverified reference

Mindkét lányom Lilivel készült fel a középiskolai felvételire. Jól sikerült az írásbelijük, a nagylányom szóbelizett is magyarból és 25 pontból 24-et ért el. Mindkettőjüket felvették, egyikük hat osztályos gimnáziumba, a másikuk nyolc osztályosba fog menni jövőre. Lili alaposan felkészítette őket a felvételire és kedves volt velük. Szerettek vele tanulni.:)

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Lili Anna B.

Felkészítés érettségire

2022 májusában történelemből ujra szeretnék érettségizni ehhez keresek felkészítő tanárt.