Richárd V.

Richárd V.

Responds within 1 hr, to 50% of messages
50% 1 hr

Richárd V.

Infó/matek érettségire felkészítés online & Programozás tanítás, korrepetálás

Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Answered questions

Description

Szia!

Jelenleg másodéves programtervező informatikus hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetemen, ahol idén felkértek, hogy tartsak órákat. A kövezkező sorokban leírom, miben lehetek segítségedre.

Amennyiben nehézkesen megy a készülés matekból, vagy úgy érzed, hogy könnyebben megértenél egy-két témakört, ha kicsit emberközelibb lenne, keress bátran!
Én 2020-ban érettségiztem középszinten 96%-ra, főleg magam készültem fel rá, így ismerős a helyzet, amikor nehezebb témakörökre hiányzik egy-egy kézzelfogható, vizuálisabb látásmód. Matekból középszintű érettségire készítelek fel!

Ha az informatika érdekel, és emelt érettségire készülnél, nagyon szívesen vállalom a felkészítésedet a programozásra Python, vagy Java nyelven, és táblázatkezelésre az MS Excel programmal. Én 2020-ban csináltam emelt infó érettségit 87%-ra, amiből a programozás és a táblázatkezelés 100-100% lett. Mivel teljesen autodidakta készültem rá, jól ismerem mik a kezdeti nehézségei ezeknek, és ismerem az utat ami egy kiváló érettségihez vezet.

Másodéves egyetemistaként tudok segíteni abban is, hogy milyen irányt érdemes választani továbbtanulás szempontjából, beszélhetünk arról is, melyik szaknak mik az előnyei-hátrányai. Budapesti egyetemekről és a szegedi egyetemről is nagyon sokat tudok, fel tudjuk mérni az érdeklődésednek megfelelő lehetőségeket.

Segíthetek megtervezni a továbbtanulásodat is, tervet csinálni, hogyan gyűjtsd össze a szükséges pontokat a felvételidhez.
Nekem 2020-ban 442 felvételi pontom lett pusztán egy jó stratégia segítségével.

Az óráimat online tartom, platform ügyben elég rugalmas vagyok, de a Discord a preferált, ott bármikor visszanézhetőek maradnak a rögzített dolgok, ehhez biztosítok szervert.

Irányár: 3000 / óra

Ha úgy érzed tudok segíteni, keress bátran!

***************************

Ricsi

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Richárd V.

Tanácsot kérnék.

A Java programozási nyelvhez van esetleg valakinek összefoglalója?