Mihály Bence B.

Mihály Bence B.

Responds within 3 hrs, to 100% of messages
100% 3 hr
Accepts new students

Mihály Bence B.

Accepts new students

Matematika és statisztika segítség bármilyen szinten, bármilyen módon

Price From 7000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Szia, tegeződjünk! ;)
A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem osztatlan ötéves matematikus képzést (diplomámat statisztikai témában írtam), és gazdasági mérnöki szakon is csináltam később egy BSc-t. A BME-n 2012 óta rendszeresen dolgozom óraadó tanárként, már közgazdász, gépész-, vegyész- és villamosmérnök hallgatók matematika gyakorlatait is tartom/tartottam. 2022 óta a BGE is alkalmaz óraadóként. Az egyéni oktatáson kívül kiscsoportos korrepetálást is vállalok, ez esetben jelentős kedvezmény van (két főnél már csak 5000Ft/fő/60 perc, három főnél 4000Ft/fő/60 perc). Online és személyes tanulásra is lehetőség van, utóbbi esetben a helyszín a Stadionok környékén lévő kényelmes, világos lakás.
Angol vagy német nyelvű képzésben résztvevőknek is tudok segíteni.

Lesson types

Standard óra

7000 Ft / 60 min

References (3)

+ add reference
Balázs P.

Balázs P.

Unverified reference

2016-ban kerestem föl először Misit egy ismerősöm ajánlására. A tananyagot maximális tudással és segítőkészséggel adja át, nem volt olyan témakör, amiben ne tudott volna segíteni. Magyarázati érthetőek, követhetőek, precízek és pontosak. 2016 óta rendszersen járok hozzá, ha matekból (vagy bármi másból) segítségre lenne szükségem. Legutóbb pár hete voltam, a mesterképzéses matek zh-ra készített föl meglepően gyorsan és hatékonyan. Csak ajánlani tudom!

Hedrich B.

Hedrich B.

Unverified reference

Misi órái rendkívül hatékonyak és összeszedettek. Az anyagot érthetően és türelmesen elmagyarázza és begyakorolja a diákjával. Az ő segítségének köszönhetően sikerült teljesítenem egy olyan tárgyat, amellyel előtte több féléven át szenvedtem. Emiatt csak ajánlani tudom, örök hálám neki!

Molnár B.

Molnár B.

Unverified reference

2019-ben kerestem fel Misit, miután 12 évvel az érettségi után újrafelvételiztem villamormérnöki karra, és Matek ismereteimet szerettem volna feleleveniteni. Elég messziről indultunk, de Misinek köszönhetően jól haladtunk a félévek folyamán, és Matek I/II sikeresen teljesitettem egymást követő félévekben. (Ami szerintem magáért beszél) Egyéni órák alatt nekem sokat segitett, hogy hétköznapibb nyelven tudta megfogalmazni az egyetemi oktatók által leadott anyagot, igy közelebb kerültem a feladatok alkalmazásához, megértéséhez. Stabil, megbizható oktató, bátran ajánlom bárkinek.

pictures and certificates