Zsófia P.

Dr. Zsófia P.

Responds within 7 hrs, to 67% of messages
67% 7 hr
Accepts new students

Zsófia P.

Accepts new students

Esszéírás? Képszerkesztés? Életmódváltás? Bízz magadban!

  • Offers online lessons
  • From  6000 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 6000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References

Description

👩‍🎓2015, jogász
📷 2019, fotográfus
Sziasztok!
Oktatói szupererőm abban rejlik, hogy míg másoknál a kötelező szintek megugrása, kipipálása a cél, én Rád figyelek, a Te fejlődésedre, ritmusodra, erősségeidre, igényeidre.
Nekem is azok a tanárok voltak a kedvenceim, akik nem csak ráírták az ötöst vagy a kettest a dolgozatomra, hanem megmagyarázták, miért kapom, rávilágítottak arra, mik az erősségeim, miben kell fejlődnöm, és támogattak, figyelemmel kísértek, tanítottak ezen az úton.
Egyetemi tanársegédként Kutatás- és írásmódszertant oktatok joghallgatóknak, számtalan alapvetőnek gondolt dolog jelentőségére kell rávilágítanom évről évre.

Ha elakadsz az esszéírásban, ha időben fel akarsz készülni, hogy igazán ütős szakdolgozatot adj ki a kezeid közül, ha a konzulensed alig ér rá egyeztetni és akkor sem kapsz gyakorlatias segítséget, nem ragadja meg a kezed és mutatja meg, hogyan és hol keresd a releváns forrásokat: keress bátran, én ebben vagyok jó :)

Szabadidőmben fotográfusként is dolgozom, ha belevágnál a fotózásba, elsajátítanád az alapismereteket (gépbeállítások, fotószerkesztés) keress bizalommal!

Mindemellett életvitelszerűen gyakorlom a zerowaste életmódot, nem vagyok szent, vannak hibáim, de sokat tanultam és számtalan apróságot alkalmazva élek egy jobb és környezetkímélőbb életet, mint korábban.
Ha Te is belevágnál egy újfajta életszemléletbe a környezetedért és a jövődért, tapasztalati tanácsokkal látlak el, és segítek megmutatni, bebizonyítani, elsajátítani, hogy van élet és hogyan működik jól az élet a műanyagzacskókon, a papírtörlőn, az öblítőn túl, a másodikemeleti komposztáláson innen. :)
Bízz magadban! :)

Lesson types

.

.

6000 Ft / 55 min

References (1)

+ add reference
Erdei A.

Erdei A.

Unverified reference

Csak ajánlani tudom Zsófit mindenkinek! Fotós témában oktatott engem több alkalommal és nagyon segítőkész, gyakorlatias oktatás volt. Zsófi felkészült és alapos oktató! :)

Tutor's answer:

Köszönöm Adri! :) Öröm volt Téged tanítani, sőt, öröm volt otthagyni óra után a gép előtt, annyira ráéreztél a szerkesztés ízére :) Ezért érdemes :)