Anna K.

Anna K.

Responds within 9 hrs, to 90% of messages
90% 9 hr
Accepts new students

Anna K.

Accepts new students

Német nyelvoktatás online az alapoktól egészen haladó szintig

Price From 8000 Ft/hr
Description Lesson types References

Description

Német nyelv alap- illetve középszintű oktatását vállalom. Anyanyelvi szinten beszélek németül. Gyerekkoromtól kezdve német nyelvterületen tanultam, az egyetemet Bécsben végeztem. Jelenleg is a mindennapjaim szerves része a német, mivel külföldön élek.

Tapasztalatom szerint sokaknak az okoz valódi problémát, hogy ugyan a nyelvtani alapokkal tisztában vannak, éles helyzetben mégsem mernek vagy tudnak megszólalni. Az órákon nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlásra és a folyékony kommunikációra.

Meghoztam a kedved, de még nem vagy biztos a döntésedben? Próbáld ki az első alkalmat ingyen!
Várom a jelentkezésed.

Lesson types

Standard óra

8000 Ft / 50 min

References (5)

+ add reference
Luna L.

Luna L.

Unverified reference

Beszédközpontú, rugalmas, érthetően magyaráz. Külföldi munkavállaláshoz készültem Annával és csak ajánlani tudom!

Krisztina H.

Krisztina H.

Unverified reference

A némettudásom fejlesztése céljából kerestem magán tanárt és Annára egy random keresés által bukkantam. Megtetszett a leírása és egyből írtam is neki. Nagyon szimpatikus volt már az elejétől kezdve és mindig mosolygósan teltek az órák. Amit még kiemelnék, hogy nekem az online megoldás abból a szempontból tökéletes volt, hogy meló mellett otthonról kényelmesen tudtam tanulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm, hogy ennyire rugalmas és türelmes voltál velem! <3

Egerszegi Z.

Egerszegi Z.

Unverified reference

Teljesen meg vagyunk elégedve Annával! Gimnazista lányomnak segített az iskolai elmaradások pótlásában és nemcsak, hogy előbbre jutott, de megszerette a nyelvet. Ami korábban akadályt jelentett, többé már nem okoz gondot. Eszter mindig izgatottan várja a közös órákat. Köszönjük Anna!

Szabó T.

Szabó T.

Unverified reference

2020 èv vègèn kerültem ki Ausztriába, nagyon kevès nèmet nyelvtudással. A munkavállalás ès a saját közèrzetem szempontjából fontos volt, hogy gyorsan javìtsam a nyelvtudásom. Anna tökèletes tanárnak bizonyult. Az órák mindìg jó hangulatban telnek, de mindemellett nagyon rugalmas ès segìtőkèsz. Számomra külön előny, hogy a tanulmányait Ausztriában vègezezte ès vègzi jelenleg is, hiszen tud segìteni a helyi nyelvjárásban ès mindìg naprakèsz. Őszintèn szólva csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy ő segìtsen megszerezni a nèmet nyelvtudást.

Réthey-Prikkel B.

Réthey-Prikkel B.

Unverified reference

Egy hetem volt nyelvvizsgára felkészülni. Anna profin ráérzett milyen témakkal kell foglalkozni. Proaktív, célorientált és lekiismeretes tanár. Sikerült is a vizsga.Mindenkinek örömmel ajánlom Annát! Benedek.