Riobó A.

Riobó A.

Responds within 11 hrs, to 70% of messages
70% 11 hr
Accepts new students

Riobó A.

Accepts new students

Gitárórák online és személyesen, angolul vagy spanyolul , latin-amerikai tanártól, kedvező áron. Spanyol társalgás. clases de guitarra y de conversación español

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  5003 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 5003 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Andrés Riobó vagyok, chilei gitártanár. A Chilei Universidad de Playa Ancha nevű zeneművészeti egyetemen diplomáztam zenetanár szakon , gitár specializácóval 2007-ben. 13 éve tanítok gyerekektől felnőttekig minden korosztályt, nagyon sok tanítási tapasztalattal rendelkezem, nagyon szeretek tanítani. Az óráim vidámak és személyreszabottak. Popzene, Jazzalapok, Latin zenék és ritmusok (latin folklór, bolerók, rumba, milonga, szamba, bossa nova). Az órákat angolul és spanyolul tartom Budapesten személyesen vagy online, vagy más városokban online ( zoom, skype, facebook messenger, google meet).

Ezenkívül spanyol társalgást, beszélgetős órákat is tartok bármilyen szintű nyelvtudással rendelkező tanulóknak.

Lesson types

guitar lessons, spanish conversation

5003 Ft / 55 min

References (2)

+ add reference
Eszter K.

Eszter K.

Unverified reference

Andrés a 13 éves lányomat tanítja gitározni. Nagyon lelkiismeretes, kedves, készséges tanárnak ismertük meg. Szépen haladnak a tanulással, maximálisan elégedettek vagyunk vele. Ráadásul két legyet ütünk egy csapásra, mivel nem csak gitározni tanul a lányom, hanem az angolt is gyakorolja közben :)

Flóra K.

Flóra K.

Unverified reference

Andres-nél tanulok gitározni , és csak ajánlani tudom! Az órák nagyon jó hangulatúak, és oldottak, és nagyon készségesen magyaráz el bármit , amit nehezemre esik megérteni. Nagyon türelmes és kedves ember, és nagyon sokat tanultam nála a gitározásról, a zenéről, ritmusról, és jó hallgatni ahogy játszik!

pictures and certificates