Eszter K.

Eszter K.

Responds within 2 hrs, to 75% of messages
75% 2 hr

Eszter K.

Tanuld meg velem! Online nyelvoktatás és vizsgafelkészítés több mint 10 éves tanítási gyakorlattal bármely napszakban..

Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description References

Description

Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal, szakfordító és tolmács végzettséggel valamint aktív nyelvhasználattal vállalok órákat. A hangsúlyt a gyakorlatra fektetem, és a folyamatos fejlesztés mellett nagy figyelmet szentelek annak is, hogy a már meglévő nyelvtudásodból hogy tudod a legtöbbet kihozni. Sikeres nyelvvizsga és érettségi felkészítések mellett van gyakorlatom állásinterjúra felkészítésben, illetve abban is tudok segíteni, hogy a munkában hogyan lehet sikeresen használni a nyelvet. A folyamatos ismétlés segít hogy a megszerzett tudásod aktívvá váljon, ez minden órámnak része.
Az oktatáshoz olyan rendszert használok, ahol a személyes tanítás által elérhető előnyökön felül plusz funkciók segítik a tanulást (ez semmi extra tennivalót nem igényel Tőled).
A nyelvoktatás mellett ACCA tagként vállalok felkészítést az ACCA vizsgáira is olyan megközelítéssel ami segít az anyag könnyebb elsajátításában és a vizsga sikeres letételében.
Szóljon Rólad az órád!

References (2)

+ add reference
Emese K.

Emese K.

Unverified reference

Szeretek Eszterhez járni, mert érdekesek és sokszínűek az órái. Ha bármit külön szeretnék átvenni, ehhez igazodik és beleépíti a későbbi anyagba is. A személyes és online órák is hozzám igazodnak, az online órára váltás után ugyanolyan hatékony és személyes maradt a hangulat.

Szentmiklósi B.

Szentmiklósi B.

Unverified reference

Gyakorlatorientált, személyre szabott órái hatalmas segítség volt a nyelvvizsga megszerzéséhez és a kommunikációs gátlások legyőzéséhez.