Flóra K.

Flóra K.

Responds within 3 hrs, to 80% of messages
80% 3 hr
Accepts new students

Flóra K.

Accepts new students

Angol, spanyol és francia egyéni és csoportos nyelvórák, énekórák, jazzének személyesen vagy online

Price From 5500 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References

Description

Nagyon szeretek tanítani és idegen nyelveken beszélni. Angol-francia szakon diplomáztam, a spanyol nyelvet pedig Spanyolországban töltött éveim alatt tanultam meg anyanyelvi környezetben. Folyamatosan tanítok magántanárként, és mindig személyreszabott órákat tartok. Nagyon fontos, hogy a tanítványaim kellemes időtöltésként éljék meg a nyelvórát, hogy szórakoztató és érdekes legyen amit tanulunk,és ne csupán kötelesség.
Online órákat zoom-on, google meet-en, skype-on vagy messenger-en tartok, a személyes órákat pedig a 12. kerületben Budapesten. Az egyéni órák 60 percesek. Egyéni és 2-7 fős csoportos órákra is van lehetőség.
A SPANYOL nyelvórákat lektorral megosztva is tartjuk, tehát van arra is lehetőség , hogy a nyelvtani és elméleti anyagot velem tanuljuk 45 percig, ezután pedig az anyanyelvi tanárral a kapcsolódó témákról beszélgethet a tanítvány 45 percig, ami rendkívül hasznos nyelvtanulási stratégia.
ÉNEKÓRÁKAT is tartok, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanultam jazz-ének szakon, és Barcelonában is tanultam ösztöndíjjal az ESMUC-on (Escuela Superior de Música de Catalunya) , ahol renteget foglalkoztunk légzéstechnikával, hangképzéssel , és ezek nagyon fontos részei az óráimnak. Az énekórák a személyes igényekre épülnek, a tanulandó dalokat közösen választjuk ki.
Foglalkozunk még prozódiával , improvizációs alapokkal, előadásmóddal, önkifejezéssel, hogyan adjunk elő egy dalt, hogyan használjuk az energiánkat egy dal előadásánál.

Lesson types

Singing, music , Spanish, English, French

5500 Ft / 60 min

References (8)

+ add reference
Krisztina N.

Krisztina N.

Unverified reference

Angolt és franciát tanulok Flórával online formában. Már az első alkalommal nagyon szimpatikusnak találtam őt. Flóra mindig jó hangulatú, változatos órákat tart. Felkészült, türelmes, nagyon jól magyaráz, öröm vele tanulni és haladni mindkét nyelvből a kitűzött céljaim felé. Bátran ajánlom őt mindenkinek!

Nemes Mónika N.

Nemes Mónika N.

Unverified reference

Flórával az órák mindig hasznosan és izgalmasan teltek. Az online óráink alatt interaktív feladatokat is csináltunk és a sok házinak és gyakorlásnak köszönhetően mindig újabb felmerülő kérdéseimre kaptam választ. Flóra segített a szókincsem fejlesztésében, a sok igeidő megtanulásában és a céljaim elérésében. Hála neki, 5-ösre érettségiztem spanyolból és még egy nyelvvizsgán is túljutottam.

Móni N.

Móni N.

Unverified reference

Már egy éve hozzá járok Angolt tanulni. Érthetően magyaráz és nagyon figyelmes ha kell többször is elmagyarázza az anyagot. Mindenre odafigyel, rugalmas és mindig felkészült.

M Nagy J.

M Nagy J.

Unverified reference

Pár hete kezdtem el tanulni a francia nyelvet Flórával és nagyon élvezem :) . Érthetően, alaposan és figyelmesen elmagyarázza az anyagot. Csak ajánlani tudom őt :)

Tutor's answer:

Köszönöm szépen János :)

Zsolt K.

Zsolt K.

Unverified reference

Flóra nagyon kedves és figyelmes az órákon mindig remek hangulat uralkodik! 😁😁 Az órái intenzívek lényegre törőek gyorsan tanulok még én is! 😉 Bátran ajánlom mindenkinek! 😁😁

Tutor's answer:

Köszönöm Zsolti!😎Vamos allá! 😀