Péter R.

Péter R.

Responds on average within 35 hrs
35 hr

Péter R.

Középiskolai felvételire és érettségire való felkészítést vállalok Online vagy Budapesten. Kedvezmények délelőtti vagy heti rendszerességű órák esetén!

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Retkes Péter vagyok, több éve foglalkozom diákok korrepetálásával matematikából, középiskolai felvételire, valamint érettségire való felkészítéssel. Óráim többnyire egyéni foglalkozások, de több éve tanítok felvételi felkészítő csoportokban, hatosztályos- és hagyományos (négyosztályos) középiskolába készülőknek.

Rendszerint jó hangulatban szoktunk dolgozni, ami megkönnyíti a teljesítést a diákok számára. Nem titkolt célom a matekkal kapcsolatos negatív sztereotípiák feloldása, a tanulási folyamat megkedveltetése. Kifejezetten nagy sikereket szoktunk elérni azokkal a diákokkal, akiknek nem tartozik a matek a kedvenc tantárgyai közé, illetve akiknek gyors eredményre és tudásra van szüksége.:)

Szabadidőmben a nevemmel fémjelzett Youtube-csatornámra szoktam feltölteni anyagokat, hogy a - szerintem - legfontosabb gondolatokhoz és tananyagokhoz bárki szabadon hozzáférhessen.

Online oktatást vállalok megfelelő technikai háttérrel felszerelve, illetve megegyezés szerint Budapesten személyesen.
Mindenféle megkeresést örömmel veszek itt, vagy e-mailen keresztül.

Alkalomszerű matekóráim óradíja 4000 ft/55 perc, amennyiben délelőtti időpontról vagy kiszámítható rendszerességű órákról van szó, csupán 3500 ft az 55 perces tanóra.:)

Keress bátran!