Karina H.

Karina H.

Responds within 11 hrs, to 30% of messages
30% 11 hr

Karina H.

angol(+gazdasági), olasz és spanyol oktatás kezdőtől felsőfokig

  • Offers online lessons
  • From  4000 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 4000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója vagyok, gyerekkorom óta beszélem az angolt anyanyelvi szinten, az olaszt és a spanyolt pedig felsőfokon.
5 éve tanítok már gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Érettségire / nyelvvizsgára/ korrepetálás/ szintentartás gyanánt is vállalok diákokat. Angol 60 perc/ 4000ft, olasz 60 perc/ 4500ft
Spanyol nyelvből kezdő szinttől vállalok diákokat 60 perc/ 5000ft
Csoportos órák is lehetségesek, részletek megbeszélés alapján, illetve a nyár folyamán intenzívebb felkészítéseket is vállalok különböző vizsgákra (akár pótvizsgára is).
Szenvedélyem a nyelvtanulás, jelenleg is németül tanulok, és igyekszem ezt a motivációt átadni az oktatás során is :)

Lesson types

A

4000 Ft / 60 min

References (9)

+ add reference
Bayerle L.

Bayerle L.

Unverified reference

Karina október óta tanít engem heti 2 órában. AZ órák izgalmasak és az olaszom nagyon sokat fejlődött. Osztályozó vizsgára készít fel, de a napokban beszéltük meg, hogy az érettségim után nyelvvizsgára készülünk. Kedves, figyelmes és nagyon segítőkész. Ajánlom mindenkinek!

Kristóf V.

Kristóf V.

Unverified reference

Most októberben lesz 6 hónapja, hogy Karinához járok angolra. Egy középfokú nyelvvizsgával fejeztem be a középiskolát. Azóta eltelt pár év és kicsit berozsdásodott a beszédem, azonban úgy gondolom, hogy Karina sokat segített ennek javításában. Az órák hangulata nagyon laza, kellemes, sosem érzem úgy, hogy bármin is feszengenem kéne. Nagyon rugalmas és segítőkész. Célom a felsőfokú nyelvvizsga és úgy érzem jól haladunk. Csak ajánlani tudom.

Cseri I.

Cseri I.

Unverified reference

9 hónapja kezdtem el járni Karinához olaszra és angolra. Olaszból az alapoktól haladtunk egy jól felépített tananyag mentén. Angolból pedig a kérésemre a beszéden van a hangsúly, de a nyelvtan átismétlésére is sor kerül. Karina rugalmas az időpontok megbeszélése során, a tanulók igényeit figyelembe véve alakítja az órák felépítését. Online és személyesen is zökkenőmentes a tanulás. Nyugodt szívvel ajánlom kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt.

Henriett Vivien H.

Henriett Vivien H.

Unverified reference

Körülbelül 10 hónapja kezdtem el Karinához járni angol órákra, nyelv frissítés illetve nyelv vizsgára való felkészítés céljából. Mindig is nehezemre esett a kommunikációs megnyilvánulás idegen nyelven de az órák segítségével megértettem minden olyan grammatikai összefüggéseket amiket az iskolában sose sikerült elsajátítatom. Emelett mindig rugalmasan megtudtuk beszélni a heti órák időpontját. Teljes szívből tudom őt ajánlani.

Judit S.

Judit S.

Unverified reference

Pár hónapja kezdtem vele nulláról az olasz tanulást, nagyon elégedett vagyok vele, mert jól magyaráz, úgy érzem, hogy gyorsan tudok fejlődni vele, abszolút alkalmazkodik a igényeimhez, változatos módszereket alkalmaz, így ami számomra nehézséget okoz, azt is könnyedén el tudom sajátítani vele! Személyiségében nagyon kedves és motiváló! Szívből tudom ajánlani őt!