G-SZ D.

G-SZ D.

Responds within 21 hrs, to 60% of messages
60% 21 hr
Accepts new students

G-SZ D.

Accepts new students

Angol,német beszédkészség fejlesztés,nyelvvizsga,felvételi és IB felkészítés megfizethető áron

Price From 5500 Ft/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Angol:Óvodában kezdtem angolul tanulni majd kéttannyelvű angol általánosba jártam a harmadik kerületben és az IB nemzetközi diploma programban szereztem meg nemzetközi érettségimet,ahol miden tantárgyamat angolul tanultam.

Német:Gimáziumban német kéttannyelvűben tanultam így gyakorlott vagyok a kéttannyelvű rendszerben németül és angolul is egyaránt. Német nyelven tervezem tovább folytatni tanulmányaimat pszichológiából ausztriában.

Felsőfokú nyelvvizsgám van mind a két nyelvből és volt szerencsém mind a két országban több Erasmus és cserediák programon is részt vennem. Dolgoztam már óvodában,segítettem általános iskolai és középiskolai táborokban is így sok tapasztalatom van minden korosztállyal. Mindig is szerettem korrepetálni az osztálytársaimat és mivel én is sok nyelv óran vagyok túl eltanultam,hogy mik a leghatékonyabb módszerek a nyelvoktatáshoz.
Az oldalnak köszönhetően már sok angol és német nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem már.
Ha szeretnéd a beszédkésséged fejleszteni játékos és modern módszerekkel jelentkezz bátran. Nyelvvizsgafelkészítést vállalok angolul és németül alap,közöp szinten valamint IB felkészítést online és 3.kerületben élőben.

Lesson types

Standard óra

5500 Ft / 55 min