Márk Bálint K.

Márk Bálint K.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Márk Bálint K.

Accepts new students

személyközpontú matematika oktatás érthetően

  • Offers online lessons
  • From  6000 Ft/hr
Price From 6000 Ft/hr
Description Lesson types References

Description

"Egész héten matekoztam, gyakoroltam, (... ) jön a buli buli..."
R.Dorina

Ha szeretnéd, hogy mindenre jusson időd, energiád, értsd meg a matekot!

Fizikusként meggyőződésem, hogy mindenki számára elérhető a logikus gondolkodás eszköztára, csak mindenkinek más a motivációja, a tempója, emiatt máshogy lehet ráérezni a megértése magjára.

Ezért olyan személyre szabott példákat hozok az órákra, amelyekkel újabb és újabb perspektívából tekinthetsz majd a tananyagra, és megtalálhatod a magad megoldási, tanulási metódusát. Ennek segítségével nem csak a matek, hanem más tárgyak, anyagok elsajátítására is könnyebben ráérezhetsz majd.
Így lecsökkennek a reménytelennek és végtelennek tűnő órák a könyvek, jegyzetek, laptop fölött.

Ha érettségire készülsz, vagy egyetemi szaktárgyakban akadtál el, írj bátran!
(Eddigi diákjaim : építőmérnök, orvostan-, menedzsment, közgazdaságtan hallgatók, humán tagozatos érettségizők, matek faktos diákok, IT-sok és az első diákom : az öcsém:))

Gyere, gyere ne maradj le! ;)
Márk

Lesson types

Matematika, fizika

6000 Ft / 60 min

References (6)

+ add reference
Boglárka B.

Boglárka B.

Unverified reference

Elsős vagyok jelenleg az orvosi egyetemen és Márk biofizika valamint biostatisztika tantárgyakban volt nagy segítségemre. A biofizika órák rendkívül hasznosak voltak, Márk mindent nagyon részletesen elmagyarázott nekem, ha kérdéseim adódtak mindenre válaszolt és igyekezett megértetni velem. Végül, annak ellenére, hogy az egyetem előtt nem igazán voltam jártas a fizika világában, ötösre vizsgáztam a tárgyból.:) Márk nagyon türelmesen magyarázott el nekem mindent és az órák időbeosztásában is nagyon rugalmas volt. Mindenkinek ajánlom, aki pótolná lemaradásait az adott tárgyból de emelett jó hangulatú órákra vágyik.

Orsolya G.

Orsolya G.

Unverified reference

Mivel a tanórákon nem sikerült mindent tisztán megértenem, egyedül pedig nem tudtam itthon feldolgozni az anyagot illetve gyakorolni, ezért Márkkal közösen kezdtünk el felkészülni a matek érettségire. Nagyon kedves és segítőkész volt mindenben, türelmes és figyelmes, tanórán kívül is felkereshettem, ha kellett egy kis segítség. Az időbeosztásunk rugalmas volt, mindig meg tudtunk beszélni a következő óra időpontját. Az órán mindig megkédezte, hogy mindent értek-e, és ha nem volt minden világos, újra elmagyarázta. Összességében mindenkinek csak ajánlani tudom, vele nem szenvedés volt a matematika! Köszönöm szépen a segítséged, nélküled nem sikerült volna! :)

Kohári C.

Kohári C.

Unverified reference

Nagyon szerettem Márkkal a matekórákat. Nagyon érthetően és jól magyaráz. Mindig odafigyelt hogyha valamit nem értettem meg elsőre elmagyarázta 2-szer vagy 3-szor is akár amíg biztos nem voltam benne, neki köszönhetem hogy 3-as matek érettségit írtam nélküle valószínűleg megbuktam volna. Úgy hogy mindenkinek csak ajánlani tudom Márkot ha egy jó matektanárt keres. :))

Toth A.

Toth A.

Unverified reference

Nagyon szerettem Márkhoz járni matekra több okból is. Sose voltam nagy kedvelője a mateknak és nem is nagyon értettem, úgyhogy kb két hónappal az érettségi előtt kétségbeesetten felkerestem Márkot, hogy segítsen összerántani, megérteni az anyagot a maradék időben. Az órák alatt a segítsége érthető és kreatív megközelítésű volt, testre szabta a magyarázatot a megértéshez. Az alatt a pár hónap alatt, amíg hozzájártam egy jó átfogó képet kaptam a matekhoz, ami természetesen segített egy jó matek érettségi megírásához, illetve 12 év matekkal való küszködés után végre azt éreztem kezd összeállni a kép, és értem a dolgokat, és mindezt csak pár hónap alatt szedtem magamra, amíg hozzájártam. Nála rájöttem, hogy a matek igazából nem olyan nehéz, és nem kell félni se tőle, sőt vannak egészen izgalmas és jó részei! (És ezt, úgy mondom, hogy én se tartozom a matek kedvelői közé) Úgyhogy mindenkinek ajánlom annak, aki szeret, és aki nem szeret matekozni, aki érettségi előtt ál, vagy csak szeretné végre megérteni a dolgokat.

Emma

Emma

Unverified reference

Érettségi felkészítőre jártam Márkhoz. Nagyon kétségbeesetten mentem oda, de amikor kijöttem nyugodtan írtam meg az érettségit. Márk nagyon sokat segített nekem a matekban. Én mindig nagyon féltem ettől a tárgytól de ő tényleg élvezhetővé és érthetővé tette, főleg azért mert nem éreztette velem, hogy nekem ezt most kötelező szeretnem, mint az általában a matek tanároknál szokott lenni:D Nagyon sok dolgot csak nála értettem meg hiába tartott sok ideig, mindig nagyon türelmes volt és elmagyarázott mindent húsz féle képen. Én alapvetően egy human beállítottságú ember vagyok és nagyon sokat segített az, hogy Márk mindig így magyarázta el nekem a dolgokat. Egyszer a vektoroknál volt, hogy filozófiai magyarázatot hozott be és szerintem nagy részben ezért értettem meg:D Tényleg odafigyel és hozzád igazítja a magyarázatait.