Zsófi B.

Zsófi B.

Responds within 11 hrs, to 30% of messages
30% 11 hr

Zsófi B.

Humán tárgyak könnyen, érthetően

  • 21 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  3000 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 3000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Sziasztok! :)

Elsősorban humán tantárgyakból vállalok korrepetálást vagy tehetséggondozást bármilyen korosztály számára. Van két kisebb testvérem (10. és 8. osztályosok), akikkel rendszeresen szoktam együtt tanulni, illetve több éven keresztül korrepetáltam hátrányos helyzetű alsós gyerekeket.

Érettségiző diákokkal is van tapasztalatom, közép és emeltszinten is készítettem már fel diákokat érettségire, de emelt szinten is szívesen vállalok felkészítést, én magam magyarból és töriből is emelt szintű érettségit tettem.

Azért szeretnék tanítani, mert ahogy a mondás is tartja, azt tanuljuk meg csak igazán, amit másoknak megtanítunk. Illetve tudom, hogy sokak számára nem szerethető, túl sok, vagy épp érthetetlen akár a töri, akár az irodalom, és szeretnék egy olyan perspektívát adni ezekhhez a tantárgyakhoz, amivel könnyebben átláthatóvá vállnak, vagy éppen egy jó érettségit szerezhettek bármilyen szinten:)

Szívesen tartok órákat online vagy személyesen is, illetve egyénileg vagy kiscsoportosan is. Nálam egy óra mindig 60+15 perc, hogy mindenképp maradjon idő plusz kérdésekre, gyakorlásra is.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran:)

Lesson types

Standard óra

3000 Ft / 55 min

References (2)

+ add reference
Bali B.

Bali B.

Unverified reference

Nekem az irodalom nem a szívem csücske, viszont Zsófi képes lényegretörően és egyszerűen lebontani bármely témát, így az átláthatatlan katyvaszból huszárvágással rendszert tud teremteni. Zsófi rendkívül lelkes és szereti, amit csinál, bárkinek tudnám ajánlani.

Toth A.

Toth A.

Unverified reference

Zsófi a legjob tanár, akit találhatsz magyarral vagy törivel kapcsolatban. Nekem mindkét tantárgyban ő segített az érettségire való felkészülésben. Nagyon nagy tudása van, amit érthetően és érdekesen tud átadni. Nekem sokszor elkalandozott a figyelmem a sulis órákon, de amikor tőle tanultam, mindig könnyű volt figyelni és inkább hasonlított a tanulás egy érdekes beszélgetésre, mint sem száraz tananyagra. Szerintem nagyon sokat számít a tanulásnál a tanár hozzáállása és tantárgy iránti szeretete. Zsófi az a típus, aki miközben tanít, érezni lehet mennyi szereti, azt amiről beszél és milyen mélyen átfogó tudása is van róla. A magyarázatai, példái sokszor személyre szabottak, és ezáltal könnyebben befogadhatóak. Zsófi miatt sikerült az 5-ös érettségi tennem mindkét tantárgyból, de, ami még fontosabb, hogy meg is szerettem nála a törit és a magyart, és egy átfogó tudást kaptam, amit később is tudok kamatoztatni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!