Lilla T.

Lilla T.

Responds within 16 hrs, to 20% of messages
20% 16 hr

Lilla T.

Angol és magyar magántanítás

  • Offers online lessons
  • From  3500 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 3500 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Szia! :)
A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet-és Társadalomtudományi Kar ötödéves, angol-magyar tanárszakos hallgatója vagyok. Angol nyelvből felkészítést és korrepetálást vállalok, amennyiben érettségire és/vagy nyelvvizsgára készülsz, ha szükséged van az iskolai tanórádon túl plusz órákra, vagy ha csak szeretnéd gyakorolni a nyelvet.
Magyar nyelv és irodalom tantárgyakból is vállalok órákat, ha szükséged van a tanórán elhangzottak kiegészítésére, ha elakadtál a házi feladatodban, vagy ha felvételire / érettségire készülsz. Az órákat online vállalom, így idő és távolság sem lehet akadály. :)
Mivel tanári szakos hallgató vagyok, így nem csak egy sablonos órával készülnék neked, hanem felmérve sajátos pedagógiai és tanulási igényeidet, a számodra legkedvezőbb módon tanulnánk együtt mind az angolt, mind a magyart.

Lesson types

Standard óra

3500 Ft / 55 min

References (2)

+ add reference
Petra T.

Petra T.

Unverified reference

Nagyon kedveltem a közös órákat, Lilla mindig figyelt arra, hogy mi az, amit én élvezek, így sokkal hatékonyabban ment az együtt tanulás mint valaha. Szerettem hogy a szókincset úgy fejlesztettük, hogy közben fel sem tűnt h megtanultam az ismeretlen szavakat. Hálás vagyok neki! :)

Gergő S.

Gergő S.

Unverified reference

Ajánlom mindenkinek Lillát. Látszik rajta, hogy türelemmel és szeretettel van a diákjai felé, szakmai tudása pedig teljes mértékben kimeríti, és túlszárnyalja az elvártat. Öröm vele a tanulás, őszintén ajánlhatom bárkinek.