István D.

István D.

Responds within 22 hrs, to 60% of messages
60% 22 hr

István D.

Számvitel oktatás érthetően

  • Offers online lessons
  • From  6000 Ft/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 6000 Ft/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Közgazdász, mérlegképes könyvelő és adószakértő vagyok. 10 évig könyvelőirodát vezettem. 2010 óta több középfokú intézményben oktattam számvitelt és vizsgáztattam is. Vállalom közép - és felsőfokú hallgatók gyakorlatorientált oktatását, vizsgára való felkészítését.

Lesson types

Standard óra

6000 Ft / 55 min

References (5)

+ add reference
Pázmándy K.

Pázmándy K.

Unverified reference

István nagyon korrektül segített felkészülni a vizsgára. Türelmes, alapos és főleg gyakorlati tudással rendelkező oktatónak tartom. Neki köszönhetem, hogy megértettem a tantárgy alapfogalmait. Az órák pontosan kezdődtek és mindig az igényeimnek megfelelő tananyaggal foglalkoztunk. Köszönöm szépen!

Tutor's answer:

Köszönöm.

Anna G.

Anna G.

Unverified reference

Csak ajánlani tudom. Az órákon mindig könnyen ês gyorsan megértette velem a számomra nehéznek tűnő anyagrészeket is. Az órarendemhez igazodva mindig tudott időpontot adni. A segítségével eredményes vizsgát tettem számvitel alapjaiból.

Tutor's answer:

Köszönöm.

Duló A.

Duló A.

Unverified reference

Nagyszerű tanár! Szinte azonnal tudott időt szakítani rám. Érthetően magyaráz és lelkiismeretesen mindent megtanított amire szükségem volt. Neki köszönhetően átmentem a számvitel vizsgán!

Tutor's answer:

Köszönöm.

Bence R.

Bence R.

Unverified reference

Az egyik legjobb tanárom, nagyon ajánlom mindenkinek! Most vizsgáztam le Számvitelből, és ahhoz képest, hogy a tudásom a közös órák előtt a 0-t közelítette, nem csak megértette a tananyagot, de még egy sikeres vizsgát is sikerült írnom! Igazából, csak 1-2 hónapot töltöttünk együtt, de nagyon alaposan és érthetően magyarázott el egy alapvetően bonyolult, nehezen megfogható tantárgyat. Az órákat nagyon rugalmas időbeosztással tudta megtartani.

Tutor's answer:

Köszönöm.

Koller V.

Koller V.

Unverified reference

Mindenkinek nagyon tudom ajánlani, már az első óra után éreztem a fejlődést, nagyon rugalmas mind időben, mind online vagy jelenléti oktatás tekintetében, a nulláról indultam számvitelből és kb 3 hónap alatt, heti egy órával, mindenre felkészülve állok neki az érettséginek.

Tutor's answer:

Köszönöm.