Tőkés A.

Tőkés A.

Responds within 1 hr, to 40% of messages
40% 1 hr
Accepts new students

Tőkés A.

Accepts new students

Matek korrepetálás online

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday
Preferred times: mornings, midday
Tutoring subjects:
Description References

Description

1992-ben végeztem az ELTE-n matematika-informatika szakon, 10 évig a kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban tanítottam.
Azóta informatikai területen dolgozok, de folyamatosan vannak magántanítványaim, többnyire a középfokú érettségire felkészítést vállalom.
Két fiam van, mindketten igénybevették már a segítségemet, pedig nem "tukmáltam" magam rájuk.. :-)
Az órák során az első az iskolai tananyag áttekintése, ami során ki szokott derülni, hogy a diáknak mely területeken vannk elmaradásai, hiányosságai.
Ezek megértését előbb egyszerűbb példák segítségével szoktam begyakoroltatni, majd nehezebb, összetettebb feladatokban kell felismerni a tanult szabályokat, azonosságokat.
A fő hagsúly a gyakorláson, feladatok megoldásán van, nem elméletet szeretek tanítani, hanem minél több feladaton keresztül bemutatni és elmélyíteni a tanult összefüggéseket.
Érettségi előtt már min. fél évvel elkezdem az ismétléseket és korábbi feladatsorok megoldásának gyakorlása során kiderülő hiányosságok pótlására még van lehetőség.

References (1)

+ add reference
Norbert K.

Norbert K.

Unverified reference

Bár tanítás/tanulás nem jött létre földrajzi távolságok miatt, de tanár úr korrektsége és lelkiismeretessége példás, hogy személyes fejlődésemet tartja szem előtt, nem pedig az anyagi haszonszerzést, alkalmasnak tűnő, valójában számomra alkalmatlan oktatási módszer erőltetésével. Így önszántából elesett a tanításomtól és a vele járó anyagi honoráriumtól, gerincessége, őszintesége és tanári felelősség érzete miatt. Bár alapvető tulajdonságnak tartjuk ezt a hozzáállást, valójában mind tudjuk, kevés az a "szent" akinek nem maga felé hajlik a keze. Sajnálom, hogy nem tudok ilyen személytől tanulni, mint tanárúr. Az a fránya távolság.