Hajnalka M. Verified identity

Hajnalka M.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Verified identity
Accepts new students

Hajnalka M.

Accepts new students

BESZÉDKÖZPONTÚ NÉMET nyelvtanítás/magántanítás SZOMBATHELYen sok HANG- és VIDEÓanyaggal, SZAKMASPECIFIKUS felkészítés kezdőtől középfokig

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 2 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  6000 Ft/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 6000 Ft/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Kedves Nyelvtanuló!


Német nyelvből kezdőtől középfokig nyelvoktatást, korrepetálást, NYELVVIZSGÁra, érettségire, valamint ÁLLÁSINTERJÚra felkészítést vállalok Szombathely belvárosában.

KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÓk számára is tartok a SZAKMÁKnak megfelelő, CÉLIRÁNYOS felkészítést. (pl.: betegápoló, építőiparban, vendéglátásban, szépségiparban dolgozók, ruhabolti eladó, stb.)

Óráimon tanítok nyelvtant és szavakat is, de első sorban beszélni szeretnélek megtanítani már az első órától kezdve.

Rengeteg HANGanyaggal és VIDEÓval dolgozom a könnyebb és szórakoztatóbb megértés és elsajátítás céljából. Ezeket oda is adom OTTHONI FELHASZNÁLÁSra :-)

Használok INTERAKTÍV TÁBLÁkat is a nyelvtan könnyebb begyakorlása érdekében. Ezek olyan játékos, online feladatok, amelyek megoldásának helyességéről a digitális platform azonnali visszajelzést ad, így akár önállóan is használható és akár a buszon telefonról is elérhető.

Módszerem mindenki számára könnyen érthető és elsajátítható.

Keress bátran ha el szeretnéd sajátítani ezt a német nyelvet vagy egyszerűen csak NÉMETÜL BESZÉLGETNI szeretnél!

Tananyagomat a diák céljaihoz/igényeihez igazítom.

Vállalok személyes és online órákat is!

Tel.: 70/206-22-26

Óradíj: 6000 Ft/ 50 perc és
4000 Ft/fő/60 perc ha ketten jöttök. :-)

Lesson types

Standard óra

6000 Ft / 50 min

References (2)

+ add reference
Hanna Z.

Hanna Z.

1 lesson taught

Már 5 hónapja járok rendszeresen Hajnalka német óráira későbbi külföldi munkavállalás céljából. Maximálisan alkalmazkodik a nyelvtanulási céljaimhoz és igyekszik minél változatosabbá tenni a tanórákat. Az ő segítségével egyre biztosabb nyelvtudásra tehetek szert. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Tutor's answer:

Fantasztikus tanitvany! Mindig keszul, mindent tud. Remelem a nalam tanultaknak sok hasznat veszi mind a munkaban, mind a hetkoznapi eletben. :-)

Ments B.

Ments B.

1 lesson taught

Külföldi munkavállalás céljából kerestem tanárt és egy ismerős által kerültem Hajnihoz. Az órák nagy része beszédközpontú oktatással telik. Mellette haladunk nyelvtannal, hanganyagokkal, fordításokkal. Mióta nála vagyok, magabiztosabban és változatosabban beszélek, ami a fő célom volt. Ajánlom mindenkinek, aki hatékony oktatása által szeretné fejleszteni a tudását.

Tutor's answer:

Barnabás gyenge alapfokú tudással érkezett. A fordításoknak és hanganyagoknak hála gyorsan fejlődött és heti 2 óra gyakorlással bő fél év után nehéz középfokú feladatokat is könnyű szerrel meg tud oldani.