Norbert F.

Norbert F.

Responds within 47 hrs, to 20% of messages
20% 47 hr

Norbert F.

Oktat.lak Oktatási Stúdió, minden tantárgy egy helyen!

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Kedves Tanulók! Kedves Szülők!

Emelt és közép szintű érettségi felkészítést vállalok matematika és fizika tantárgyból, illetve bárminemű korrepetálást az adott tantárgyakból.

Személyes és csoportos órát egyaránt vállalok, elsődleges célom az ismeretek megfelelő átadása a gyerekek számára úgy, ahogy számára a legérthetőbb.

A helyszín a belváros szívében, az Árkád mellett található, busszal, gyalog és autóval is könnyen megközelíthető. Felszerelt tantermekben minden adott a sikeres felkészüléshez. Időpontokban rugalmas vagyok, az óráim 60 percesek. Kedvezményes bérlet vásárlásra is van lehetőségetek.

Ha macerásnak érzitek folyton tanárról tanárra és különböző helyszínekre rohangálni, és egy helyen szeretnétek mindent megtanulni, számít a környezet és annak felszereltsége ahol tanultok,tökéletes választás az Oktat.lak Oktatási Stúdió.

A mi elsődleges feladatunk, hogy szeressétek meg a tanulást, és hogy segítsünk Nektek, diákoknak elérni az álmotokat. Igyekszünk a legjobb tudásunk és eddigi tapasztalataink szerint segíteni benneteket!
A tavalyi évben több,mint 100 diák választott Minket, ezzel több mint 100 diák közelebb került a saját céljához, tervéhez!

További képeket, pillanatokat, ajánlásokat és információkat a facebook oldalunkon találtok: Oktat.lak Oktatási Stúdió!

Ha a Stúdió vagy én felkeltettem az érdeklődésetek, keressetek bizalommal!
Nagyon várom a közös munkát!

Üdvözlettel,
Fodor Norbert