Réka B.

Réka B.

Responds within 48 hrs, to 20% of messages
20% 48 hr+

Réka B.

Matematika korrepetálás

  • Offers online lessons
  • From  5000 Ft/hr
Price From 5000 Ft/hr
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Brogli Réka vagyok, a Miskolci Egyetemen mérnökként végeztem. Az egyetemi éveim alatt matematika korrepetálással foglalkoztam, így immáron 6 éves tapasztalattal rendelkezem általános és középiskolás matematika oktatásában.
Szívesen vállalok felzárkóztatást, felvételire vagy érettségire való felkészítést 1.-12. osztályig személyesen, vagy online. Igény esetén házhoz is tudok menni.

Lesson types

Matematika

5000 Ft / 60 min

References (1)

+ add reference
Anita H.

Anita H.

Unverified reference

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk a Rékát!!!!! A gyermekemet központi felvételire készítette fel, precízen, pontosan, mindig mosolygós, türelmes és természezesen pontos! (Minden értelemben!) Órák sosem maradtak el, felkészülten érkezett, a gyermekhez igazodott,magyarázott. Az egy óra mindig kicsit több volt,mintsem kevesebb! Bámikor fogadott javítani való feladatot és küldött is gyakorolni valót. Azóta már osztálytárs is jár hozzá, teljes megelégedettséggel!!!!! Holnapig tudnám írni a pozitív dolgokat, róla és a munkájáról! ++++++ Feltétel nélkül mindenkinek ajánlom, akik hozzá járunk, nála "ragadtunk"! :D Itt is szeretném megköszönni a munkáját! Örülünk, hogy rádtaláltunk!!!!!! Köszönettel!!!!! :) ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆