Luca P.

Luca P.

Accepts new students

Luca P.

Accepts new students

A KRE Japánszak egyik elsőévés haladós hallgatója szívesen tanítana téged is!

  • Offers online lessons
  • From  4000 Ft/hr
Price From 4000 Ft/hr
Tutoring subjects:

Description

A KRE Japánszak elsőévés haladós hallgatója vagyok. Jelenlegi tudásom N3-as szintet még nem éri el, viszont szívesen segítek teljesen kezdők számára N5 és N4-es szinten.

Az óráról:
Egyetemistaként még nincs munkatapasztalatom, viszont mások véleménye szerint jól tudok nyelvet magyarázni, tanítani. Lelkesedésem határtalan, azonban az órákat az órarendemhez igazítva kell majd megoldani. Online vagy személyesen is tanítok egy megbeszélt helyen (pl. Szabó Ervin könyvtár), házhoz nem megyek. Van egy emelt érettségim angolból és japánból, valamint B2-es origó nyelvvizsgám japánból és B2-es ecl nyelvvizsgám angolból. Mindkettőt ennél alacsonyabb szinten szívesen oktatom.

Rólam:
20 éves kedves, aranyos lány vagyok. Sajnálatos módon elég rosszul tudom néha beosztani az időmet, így valószínűleg a vizsgaidőszak közeledtével már nem igazán tudom majd megoldani a megbeszélt órákat. Segítőkész és lelkes vagyok, szívem csücske a japán nyelv és kultúra. Ha csak egy beszélgetésre vágysz japánul vagy angolul, az is jöhet. (Figyelmeztetés képpen: nincs tökéletes nyelvtudásom, lehetnek nekem is hibáim, ez esetben ha észrevennéd, szólj nyugodtan, javítsuk egymást!)

Lesson types

Japán nyelv

4000 Ft / 60 min