Attila K.

Attila K.

Responds within 3 hrs, to 100% of messages
100% 3 hr
Accepts new students

Attila K.

Accepts new students

Általános/középiskolai Matek különórák, korrepetálások a legjobb helyen!

  • Offers online lessons
  • From  5000 Ft/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 5000 Ft/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Attilának hívnak, végzettségem gépészmérnök, ahol a matematika analízist igen magas szinten oktatták és végeztem el gond nélkül. 2018-ban érettségiztem matematikából emelt szinten 5-ösre. Alapvetően nagyon segítőkész embernek tartom magam, soha nem utasítottam el senki kérését, ha segíteni kellett megérteni egy tananyagot. Fő erősségem a részletes magyarázás érthetően, a gondolatmenetek átadása.

Szivesen magyarázok el megoldásokat, gondolatmeneteket többször is, hiszen az a célom, hogy átadjam a tudásomat és sikeres dolgozatokat írjanak tanítványaim. Középiskolában is sokszor sikeresen korrepetáltam osztálytársakat és dicsértek, hogy érthetően magyarázok és jobb dolgozatokat írtak, javult az átlaguk és nem győztek hálálkodni a segítségért. Hozhatsz Te is feladatokat, óráidról amiket szívesen megnéznél újra, de én is készülhetek példákkal az adott témakörből. Írj egy üzenetet és megbeszéljük, hogy mi a legjobb Neked.

Lesson types

Standard óra

5000 Ft / 60 min

References (1)

+ add reference
Simon N.

Simon N.

Unverified reference

Nagyon kedves, türelmes, segítőkész.Nem túlzottan fogékonyan ment a tanulás, mégis határtalan türelemmel ált hozzám! Bátran ajánlom mindenkinek!!

Tutor's answer:

Köszönöm a kedves szavakat, remélem az érettségire is sikerül jövőre felkészülni együtt!