GYIKElfelejtettem a jelszavam

Ha nem tudod a jelszavad, egyszerűen megújíthatod az elfelejtett jelszó oldalról. Megerősítő e-mailt küldünk amely segítségével beállíthatod az új jelszavad.

Kapcsolatba léphetek veled telefonon?

Sajnos nem, az oldalon írhatsz nekünk üzenetet az űrlapon keresztül. Általában 24 órán belül válaszolunk az üzenetekre.

Hogyan találhatok több diákot?

A csomag megvásárlásával azonnal javíthatod profilodnak pozícióját, amelyet több diák fog látni, így növeli az esélyt arra, hogy valaki megszólít. Ha elégedetlen lennél, pénzvisszatérítést garantálunk.

Miért utasítottátok el a profilfotómat?

A Meet'n'learn.hu-nál nagy figyelmet fordítunk a portál minőségére. Minőségi fénykép segít több diákot szerezni. A fotó feltöltésekor példákat adunk arra, hogy milyen fényképet válassz. Azokat a képeket, amelyek nem felelnek meg ezeknek a kritériumoknak, az oldal adminisztrátora elutasítja.

Miért kötelező a profilkép feltöltése?

A profilkép növeli az esélyeid arra, hogy a diákok megszólítsanak, valamint építed a diákoknál és a szülőknél is a bizalmat a profilodban.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt

Kérlek, nézd meg a többi könyvjelzőit is a fiókodban. Néha az e-mail szolgáltató a SPAM kategóriába helyezi az e-mailt tőlünk.

Nem kapok már push-értesítéseket a mobiltelefonomon vagy a számítógépemen

Ha ilyen gond előfordulna, aktiváld őket újra az adatlapod beállításaiban.

Nem akarok e-maileket kapni a diákok kérdéseivel

Az lejelentkezéshez szükséges link az értesítési e-mail alján található meg.

Nem akarok információkat kapni nyilvános keresletekről magántanításra

A hírlevélről leiratkozni a összes e-mail alján lévő link segítségével tudsz.

Elutasíthatom a diák kérését aktív csomag nélkül is?

Igen

Jelenleg nem foglalkozok magántanítással, mit tegyek?

Az adatlapod beállításaiban kiválaszthatod a "Megteltem a következő időpontig" lehetőséget, vagy kikapcsolhatod az adatlapodat amelyet bármikor a jövőben visszaállíthatsz.

A diákok nem válaszolnak az üzeneteimre

A siker általábn az üzenet minőségétől függ. Nagyon fontos jó üzenetet írni, ahol megszólítod a diákot, mesélsz a tapasztalataidról és találkozó időpontot javasolsz. Azok az üzenetek, amelyekben csak telefonszámot írsz, alacsony százalékú visszajelzést kapnak.

Megszerezhetem a diák elérhetőségeit?

Nem. A személyes adatok védelme miatt nem tehetjük elérhetővé a diákok és a magántanárok adatait. Elérhetőségeket cserélhettek egy beszélgetésben a Meet'n'learn.hu odalon.

Valaki, akit nem ismerek, közzétett egy referenciát a profilomon

Kérlek, lépj kapcsolatba velünk az oldalon található űrlapon.

Valaki sértő referenciát írt nekem

A helyzetet nagyon sajnáljuk. Biztosan gondoskodunk róla, elég, ha írsz nekünk az oldalon található űrlapon.

Hogyan kérhetek referenciát?

Ezt az lehetőséget megtalálod a diákkal való kommunikációban, vagy meghívhatsz másokat az adatlapod értékelésére az Áttekintés oldalról.

Hogyan rejthetem el a Google keresési eredményei közül az adatlapomat?

Ezt a lehetőséget az Adatlap módosítása lapon a Magánszféra részben találod meg. A változás több napig vagy akár 1-2 hétig is eltarthat.

Mit csináltok a személyes adataimmal?

Az adataid biztonságban vannak, és a Meet'n'learn.hu nem adja el őket harmadik félnek.

Töröltem az adatlapom, de még mindig látható a Google keresési eredményei között

Miután törölted az adatlapod a kiszolgálónkról, akár néhány hétig is eltarthat, amíg a Google a változást rögzíti a webhelyén. Sajnos ezt a folyamatot nem tudjuk felgyorsítani, mivel a Google teljesen függetlenül működik a mi szolgáltatásunktól.

Hogyan deaktiválhatom az profilomat?

Az adatlapodon az Adatlap módosításánál a magánszféra részben deaktiválhatod a profilodat. A Google böngésző általában 1-2 héten belül észleli a változást.

Hogyan törölhetem az adatlapom?

Az adatlap módosításánál a magánszféra részben törölheted a profilodat. A változás, a böngésző keresési eredményeiben, hosszabb ideig, akár 1-2 hétig is eltarthat.

Miért szükséges a havi fizetés?

A csomag érvényességét minimálisan egy hónapra állítottuk be. Néha hosszabb időt vesz igénybe, amíg a diák megegyezik a tanárral, vagy amíg a tanár meg van szólítva. A hosszabb érvényességű csomagok így értelmesebbek, a meet'n'learn.hu pedig pénzvisszafizetési garanciát nyújt.

Hogy tudom megszüntetni az előfizetést?

Ez az opció megtalálható az Adatlap módositása - Előfizetés lap részben. Az előfizetését egy kattintással megszüntetheted.

Szeretném kihasználni a pénzvisszafizetési garanciát, hogyan tehetem ezt?

Kérünk, e-maiben fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz. Ne felejts el a fizetéshez szükséges IBAN-t is hozzákapcsolni.

Miért automatikusan előfizetéssel vannak a csomagok?

A meet'n'learn.hu oldal minden csomagja előfizetéssel van, hogy lehetővé tegyük a magántanár korlátok nélküli kommunikálását a diákokkal és a szülőkkel. A csomag bármikor inaktiválható.

Miért hosszabodott meg automatikusan a csomagom, amikor ma még egész nap érvényes?

A csomag érvényessége mindig 1 hónap. A kifizetések automatikusan a fizetésfeldolgozóban a hónap ugyanazon napján 11:00 és 15:00 óra között történnek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a csomagod éjféltől egészen amíg a fizetés fel nem iródik inaktív lehetne, ezért a csomagot egy nappal meghosszabbítottuk. Ha meg akarod szüntetni az előfizetésed, akkor ezt a következő fizetés előtt kell megtenned.

Fizethetek SMS-en keresztül vagy banki átutalással?

A kifizetések csak a felsorolt fizetési lehetőségeken keresztül lehetségesek. Jelenleg nem tudunk más fizetési formákat feldolgozni.

Nem sikerült aktiválni a csomagot és a fizetés nem került feldolgozásra, mit tegyek?

A sikertelen kifizetések leggyakoribb oka: lejárt kártya, pénzeszközök hiánya a bankszámlán, helytelenül beírt CVV kód, jogosulatlan online fizetés, alacsony online fizetési limit. Ha ez nem az egyik lehetőség, kérünk, fordulj közvetlenül a bankodhoz, hogy azonnal, gyorsan és díjmentesen megoldják a problémád.

Ki szeretném fizetni kreditjeim a bankszámlámra.

A összeget a bankszámládra bármikor kifizetheted az Áttekintés oldalról. A kifizetést általában 1 munkanapon belül feldolgozzuk.

A kifizetéseket csak a meet'n'learn.hu oldalon keresztül lehet végrehajtani?

A diákkal megegyezhetsz a saját tanítási és fizetési feltételeiden. Ha a meetnlearn.hu oldalon keresztüli kifizetést választod, biztos lehetsz benne, hogy a kifizetések biztonságban véghezmennek, és abban az esetben is megkaphatod a fizetséget, ha az óra nem valósul meg, és ha a diák nem jelenik meg a megegyezett órán.

Nem találtad meg a választ? Írj nekünk!

Elfelejtettem a jelszavam

Ha nem tudod a jelszavad, egyszerűen meg tudod újítani, az elfelejtett jelszó oldalról. Küldünk neked egy megerősítő e-mailt amely segítségével beállítod az új jelszavad.

Kapcsolatba léphetek önökkel telefonon?

Nem, sajnos cégünk nem nyújt telefonos ügyfélszolgálatot. Kapcsolatba léphet velünk az oldalon található űrlapon. Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk az üzenetére.

Magántanítást kerestem, de e-mailt kaptam tőletek a tanítást kereső diákoktól. Miért?

Megfigyeltük, hogy sok olyan diák, aki magántanítást keresett, az idő múlásával szintén elkezdett oktatni. Ezért gondoljuk, hogy jó, ha minden diák tud erről a lehetőségről.

Kimondottan egy magántanárnak írtam, miért léptek velem kapcsolatba mások is?

Az tanár megszólításakor a "Kérés automatikus küldése más tanároknak is, ha a megszólított nem válaszol" lehetőséget aktívan hagytad. Így próbáljuk növelni az esélyed arra, hogy megtalálod a magántanárod.

A átellenőrzik azokat a magántanárokat, akik az oldalon hirdetnek?

Úgy véljük, hogy a legjobb módja annak, hogy lehet áttekintést kapni a tanár minőségéről, a többi diák tapasztalata. Az adatlapokon látni lehet az ajánlásokat, a ledolgozott tanórák számát, vagy áttekintést, hogy milyen gyakran és milyen gyorsan reagál a tanár az üzenetekre.

Több magántanárral is kapcsolatba léptem, de senki nem válaszolt

Próbáld ki az oldalon a "Kérés létrehozása" funkciót. Kérésed szétküldjük az alkalmas magéntanároknak és csak azok az tanárok veszik fel veled a kapcsolatot, akiknek érdekükben áll és idejük van a tanításra.

Miért küldtétek el a magántanitásra szóló kérésem más oktatóknak is?

Az űrlap elküldésekor azt a lehetőséget választottad, hogy más tanárokat is szólítsunk meg, ha a megszólított nem válaszol. Próbálunk mindent megtenni azért, hogy a diák mindig találjon tanárt.

Hogy tudok leiratkozni az hírlevelekről?

A leiratkozáshoz való linket az egyes e-mailek alján találod meg.

Hogy tudom törölni az adatlapom?

Az adatlap beállításaiban megtalálod a "magánszféra" fület, ahol törölheted a profilod.

Hogy tudom eltávolítani a kérésem úgy, hogy a Google keresési eredményei között ne jelenjen meg?

A tanítási kérédes az üzenetmezőben kikapcsolhatod ki. A böngésző ezután nem fogja megjeleníteni a keresési eredmények között. Néha a változás 1-2 héten belül mutatódik meg.

Hogy tudom deaktiválni a kérésem, hogy már ne kapjak több ajánlatot a magántanároktól?

A postaládában kikapcsolhatod a kéréseid. A tanárok többé nem tudnak majd válaszolni a kérésedre.

Az oktató azt kérte, hogy a fizetés a bankszámlájára történjen, és azt követően megszűnt vele a kapcsolat.

Sajnos nem tudunk segítséget nyújtani, ha a fizetés a mi szolgáltatásainkon kívül történt. Próbáld ki a következőket: Jelentkezz újból a tanárnak. Írj referenciát tapasztalataidról a tanár adatlapján . A jövőben használd a biztonságos fizetéseket a meet'n'learn.hu portálon keresztül.

Nem találtad meg a választ? Írj nekünk!