Hogyan működik?


Diák vagyok.Diákoknak

Magántanár vagyok.Magántanároknak

Diákoknak

Válassz magántanárt

A kereső űrlap kitöltésével ügyes tanárokat találsz. Elég megadnod városod és a tantárgyat, melyben tökéletesítenéd tudásod.

Regisztrálj gyorsan

Szuper gyorsan regisztrálhatsz a szociális hálózatok segítségével, vagy hagyományosan e-mail és jelszó használatával. Beszélgetést indíthatsz a tanárral közvetlenül az ő adatlapjáról.

Ingyenes!

Pénztárcádat legközelebb az óradíj kifizetésekor fogod használni. Az árban tanároddal fogsz megegyezni.
Olvass tovább...

Diákok gyakori kérdései

Nem sikerül magántanárt találnom. Mi a teendőm?

Kereséskor próbálkozz a tantárgy nevének több változatával. Próbálj a feldobott lehetőségek közül választani. Ha így sem találod meg, amit szeretnél, kérünk, írj nekünk. Azon leszünk, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő tanárt.

Megkapja a magántanár az én személyes adataimat?

Nem. Személyes adataidat megőrizzük, rajtad áll mikor kívánod azokat megosztani tanároddal.

Online is vehetek magánórákat?

Igen. A keresés beállításai közt aláhúzható egy kis kamerával megjelölt ikon - így megjelennek azok a magántanárok, akik online is vállalnak tanórákat.

Magántanároknak

Alakítsd ki az adatlapod

A regisztráció ingyenes, és csak pár percet vesz igénybe.
Adatlapodban add a diákok tudtára, hol és mit tanítasz. Légy nyitott és közvetlen. Sikereidet (és okleveleidet) ne rejtsd véka alá.

Dolgozz a hírneveden

Reagálj a diákok kéréseire, szerezz ajánlásokat, kommunikálj. Mindez hozzájárul a bizalom kiépítéséhez. Aktivitással a keresési találatok élvonalában leszel. Adatlapodat bővítheted további fotókkal és oklevelekkel. Profilod kitöltése után könnyen rád találnak, majd meg is szólíthatnak a diákok. Adatlapod kinézetére érdemes odafigyelni, ugyanis sokat nyom a latban.

Szerezz diákokat

Minőségi profillal nem szenvedsz majd hiányt diákokból. Válaszolj kérdéseikre, s add tudtukra, hogyan dolgozol. Győzd meg őket, hogy te vagy számukra a megfelelő személy.

Aktív csomaggal azonnal tudsz válaszolni kérdéseikre mindenféle plusz költség és korlátozás nélkül.
Olvass tovább...

Magántanárok gyakori kérdései

Mi van akkor, ha számlanyitás után egy diák sem szólít meg?

Pár jótanáccsal hozzájárulunk adatlapod javításához és a diákokkal való kommunikációhoz. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy a befektetett munkának meg lesz az eredménye. Ha mégis akadályokba ütköznél, szívesen segítünk a helyes út megtalálásában.

Honnan fogom tudni, megszólított-e valaki?

Ha a diák portálunkon rád talál, s kapcsolatba lép veled, arról e-mailben értesítünk, hogy legyen lehetőséged válaszolni. Éppen ezért légy résen. Vannak diákok, akik türelmetlenül várják válaszod. Gyors válasz esetén saját esélyeid jelentősen növeled.

Miért kell fizetni a diákokkal való kapcsolatteremtésért?/ kapcsolatba lépésért?..........

A diákokkal való kommunikációért cserébe minimális felárat számolunk, aminek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük és javítjuk az oldalt. E nélkül, sajnos, nem valósulhatna meg. Aktív csomaggal a hónap folyamán korlátlan mennyiségű személlyel tudsz kapcsolatban lenni, és ha ügyes vagy, kiadásod százszorosan megtérülhet.