Hogyan működik?


Diák vagyok.Diákoknak

Magántanár vagyok.Magántanároknak

Diákoknak

Válassz magántanárt

A kereső űrlap kitöltésével ügyes tanárokat találsz. Elég megadnod városod és a tantárgyat, melyben tökéletesítenéd tudásod.

Regisztrálj gyorsan

Szuper gyorsan regisztrálhatsz a szociális hálózatok segítségével, vagy hagyományosan e-mail és jelszó használatával. Beszélgetést indíthatsz a tanárral közvetlenül az ő adatlapjáról.

Ingyenes!

Pénztárcádat legközelebb az óradíj kifizetésekor fogod használni. Az árban tanároddal fogsz megegyezni.
Olvass tovább...

Diákok gyakori kérdései

Nem sikerül magántanárt találnom. Mi a teendőm?

Kereséskor próbálkozz a tantárgy nevének több változatával. Próbálj a feldobott lehetőségek közül választani. Ha így sem találod meg, amit szeretnél, kérünk, írj nekünk. Azon leszünk, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő tanárt.

Megkapja a magántanár az én személyes adataimat?

Nem. Személyes adataidat megőrizzük, rajtad áll mikor kívánod azokat megosztani tanároddal.

Online is vehetek magánórákat?

Igen. A keresés beállításai közt aláhúzható egy kis kamerával megjelölt ikon - így megjelennek azok a magántanárok, akik online is vállalnak tanórákat.

Magántanároknak

Alakítsd ki az adatlapod

A regisztráció ingyenes, és csak pár percet vesz igénybe.
Adatlapodban add a diákok tudtára, hol és mit tanítasz. Légy nyitott és közvetlen. Sikereidet (és okleveleidet) ne rejtsd véka alá.

Dolgozz a hírneveden

Reagálj a diákok kéréseire, szerezz ajánlásokat, kommunikálj. Mindez hozzájárul a bizalom kiépítéséhez. Aktivitással a keresési találatok élvonalában leszel. Adatlapodat bővítheted további fotókkal és oklevelekkel. Profilod kitöltése után könnyen rád találnak, majd meg is szólíthatnak a diákok. Adatlapod kinézetére érdemes odafigyelni, ugyanis sokat nyom a latban.

Szerezz diákokat

Minőségi profillal nem szenvedsz majd hiányt diákokból. Válaszolj kérdéseikre, s add tudtukra, hogyan dolgozol. Győzd meg őket, hogy te vagy számukra a megfelelő személy.
Olvass tovább...

Magántanárok gyakori kérdései

Mi van akkor, ha számlanyitás után egy diák sem szólít meg?

Pár jótanáccsal hozzájárulunk adatlapod javításához és a diákokkal való kommunikációhoz. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy a befektetett munkának meg lesz az eredménye. Ha mégis akadályokba ütköznél, szívesen segítünk a helyes út megtalálásában.

Honnan fogom tudni, megszólított-e valaki?

Ha a diák portálunkon rád talál, s kapcsolatba lép veled, arról e-mailben értesítünk, hogy legyen lehetőséged válaszolni. Éppen ezért légy résen. Vannak diákok, akik türelmetlenül várják válaszod. Gyors válasz esetén saját esélyeid jelentősen növeled.

Miért kell fizetni a diákokkal való kapcsolatteremtésért?/ kapcsolatba lépésért?..........

A diákokkal való kommunikációért cserébe minimális felárat számolunk, aminek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük és javítjuk az oldalt. E nélkül, sajnos, nem valósulhatna meg. Aktív csomaggal a hónap folyamán korlátlan mennyiségű személlyel tudsz kapcsolatban lenni, és ha ügyes vagy, kiadásod százszorosan megtérülhet.