Rólunk - meet'n'learn csapata

Már régóta szomjazva a tudásra és az új ismeretekre gondoltuk ki
ezt az oldalt, hogy mások is részesüljenek a tudás átadásának szépségében.

 

Šimona Tomková

Šimona Tomková Šimona a tömegkommunikáció hallgatója Nagyszombatban. A csapat új tagjának a szerepe gondoskodni a tanárokról, segíteni az adatlapjukat tökéletesiteni és érdekes blogokat kiadni. Ő szervezi a közösségi találkozókat, szabad idejében szeret röplabdázni vagy a varrógépnél pihenni.

Peter Trubačík

Peter Trubačík Programozó és weblapmester, ki szívesen együttműködik ütős projektek létrehozásában. A Kassai Műszaki Egyetem abszolvense. A csapat tagjává 2015 októberében vált, feladatai közé tartozik a weboldal működőképességének fenntartása, illetve annak fejlesztése. Valaha szabadidejét főként a sportlövészetnek szentelte, ma inkább kerékpározik, vonzódik a pszichológiához és a jó filmekhez, reklám nélkül.

Juraj Svinčák

Juraj Svinčák A Szlovák Műszaki Egyetem anyagismereti karának abszolvense. A csapat feje, kinek számtalan hihetetlen ötlete közül eme oldalt sikerült elsőként kivitelezni. A projekt koordinátora, ki naponta újabbnál-újabb kreatív ötlettel rukkol elő. Határait feszegetni szerető atléta testben és lélekben egyaránt.

Tomáš Palkovič

Tomáš Palkovič A pozsonyi Comenius Egyetem matek-fizika és menedzsment szakos abszolvense. Weboldalak tervezője és vállalkozó. Neki is köszönhető, hogy a meet'n'learn oldal elindult. Szabadidejében szívesen sportol, zenél és vállalkozik.


Ján Kovács

Ján Kovács Webdesigner, grafikus és kódoló, a www.kovidesign.sk lelke, aki a meet'n'learn oldal teljes dizájnjának is kigondolója. Weboldalak tervezője, vállalatok stílusának megálmodója - minden túlzás nélkül, ez az ő szenvedélye. A világ trendjeiben naprakész, aminek köszönhetően munkája letisztult, mely visszaköszön neves galériákban is. Mindemelett imádja a filmeket, gourmand és F1 rajongó.