Csilla Beáta M.

Csilla Beáta M.

Відповідає протягом 5 годин на 50% повідомлень.
50% 5 год.
Приймає нових учнів

Csilla Beáta M.

Приймає нових учнів

Online nyelvtanítás diszlexiás tanulóknak is

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  6500 Ft/год.
  • Бажаний час: утром, у вихідні
Ціна Від 6500 Ft/год.
Бажаний час: утром, у вихідні

Опис

Sokéves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkező (óvoda, iskola, tanárképzés, magánszféra), rugalmas, jó humorú és jó kedélyű, optimista tanár és terapeuta vagyok. Nyelvtanári és bölcsész végzettségem mellett gyógypedagógiát is végeztem, így tisztában vagyok azzal, kinek, mit, hogyan tudok a leghatékonyabban átadni. Személyre szabott tanulási tervvel, haladási naplóval (aki igényli), coaching-jelleggel tanítom felnőtt/kamasz tanítványaimat, az egyéni motivációra alapozva.

Kisgyermekkortól kezdve vállalok nyelvtanítást, többgyermekes szülőként és a témában tanárképzést tartóként bőséges tapasztalattal bírok. Az óráim beszédcentrikusak; sok játékkal, mondókával, énekkel, kézműves foglalkozással tanulják a nyelvet a kisebbek szinte észrevétlenül. A szülőkkel rendszeresen konzultálok a gyermek fejlődésével kapcsolatban és szívesen várom őket az órákon is. Ha úgy érzem, hogy az online tanulás nem megfelelő a gyermekének, jelezni fogom, és ajánlok kollégát magam helyett.

Művészetterápiás és mozgásfejlesztő végzettségeim lehetővé teszik, hogy izgalmas, élményalapú órákat adhassak bárkinek: abban hiszek, hogy oldott hangulatban megy igazán a tanulás.

Jelenleg kizárólag online tanítást vállalok, a délelőtti vagy a kora délutáni órákban.

Типи уроку

Standard óra

6500 Ft / 55 хв.