József E.

József E.

Відповідає протягом 6 годин на 70% повідомлень.
70% 6 год.
Приймає нових учнів

József E.

Приймає нових учнів

Japán nyelvoktatás profi szinten, gyors fejlődési lehetőséggel

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  7000 Ft/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 7000 Ft/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Jó napot kívánok! /Sziasztok!

Eckert József vagyok és több, mint 20 éve foglalkozom a japán nyelvvel és kultúrával. Professzionális szinten 11 éve tanítom a japán nyelvet és tartok képzéseket személyesen és online.

Két évet éltem Japánban, két külön elnyert ösztöndíj segítségével. Én nem csupán tanítom a nyelvet, magát a kultúrát is jól ismerem, hiszen tisztában vagyok a japán szokásokkal, tradíciókkal, társadalmi élettel, és az üzleti élet magas szintű szabályaival is.

Főiskolai és egyetemi végzettségem, valamint egy Japánban megszerzett kultúra és nyelvi diplomám is van ezen a területen. Továbbá birtoklom a nemzetközileg elismert JLPT nyelvvizsga legmagasabb szintjét, az N1-et is. 6 éves szakmai tapasztalatom van gyári tolmácsolás (gyártási területen), emellett a japán üzleti nyelvet (keigo)-t is magas szinten ismerem. Továbbá 6 és fél éves japán rendezvénymoderátori tapasztalatomnak köszönhetően, magas fokú szónoki technikákat is tanítok. A segítségemmel, már több, mint 20 tanítványom ért el magasabb célkitűzéseket:
Többek között kijutottak Japánba a megfelelő felkészítésnek köszönhetően, elérték kevesebb, mint 14 hónap alatt kezdő szintről az N3-mas szintet és sikeres vizsgát tettek. Sőt, van, aki 8 hónapon belül 90 százalékos emelt szintű japán érettségit tett gyakorlatilag 0 nyelvtudásról indulva.

Legyen szó tolmácsolásról, szakfordításról, szónoki vagy prezentációs készségekről, üzleti szokásokról, keigo ismeretekről, nyelvoktatásról kezdő, középhaladó, vagy haladó szinten, amennyiben a választás rám esik, a siker és a valós nyelvtudás és szakértelem garantált.

Ezen kívül, angol nyelvoktatást és korrepetálást is vállalok.

A nyelvoktatást személyesen, online, akár helyszíni kiszállással is vállalom. Számlaképességemet az Eckert Művek Kft garantálja, melynek jómagam tulajdonosa is vagyok.

Elérhetőségeim:
*****@***
Tel.:
0670/3197548

Типи уроку

Angol - B1-ig

7000 Ft / 50 хв.