Gergő S.

Gergő S.

Відповідає протягом 2 годин на 40% повідомлень.
40% 2 год.

Gergő S.

Tanulás másképp

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  3500 Ft/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 3500 Ft/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Блоги Відповіді на запитання

Опис

A Pécsi Tudományegyetem 5. éves Angol-Fizika szakos hallgatója vagyok. Van még 1 évem, mielőtt kimegyek a nagy világba, a közoktatásba, és szándékom szerint megváltom azt. Nagy bennem a lelkesedés, így ha szeretnél egy szívét-lelkét a tanításba adó hallgatóval együtt dolgozni, akkor keress az elérhetőségeimen.
Megjártam a PTE-ÁOK Biofizika szakát is demonstrátorként, Amerikát is egy gyerektáborban 3 hónapon keresztül, valamint mögöttem van több mint 7 év magántanárkodás.

Remélem meghoztam a kedved a közös munkához. Nálam tanulhatsz
nyelvvizsgára
érettségire
dolgozatra
és csak úgy.

Типи уроку

Standard óra

3500 Ft / 55 хв.
Juhász R.

Juhász R.

Неперевірена заявка

Megbízhatatlan, felelőtlen, inkorrekt, minket cserben hagyott a 11 éves fiammal, senkinek nem ajánlom.

Bátor B.

Bátor B.

Неперевірена заявка

Angol órákon vettem részt. Nagyon sokat tanultam és könnyedén. Fiatalos tanár, aki foglalkozik azzal is, hogy én mit szeretnék többször gyakorolni, természetesen a többi feladat mellett. Bátran ajánlom mindenkinek a Tanár urat, akik angol érettségire, angol nyelvű nyelvvizsgára készülnek.

Sárosi Á.

Sárosi Á.

Неперевірена заявка

A legjobb az volt szerintem  ,hogy az órák jó hangulatban teltek és így a felkészülés is gördülékenyebben ment. Gergő nagyon érthetően magyaráz és az órabeosztás is rugalmas volt. Összességében csak pozitívumokat tudok felsorolni . Köszönöm a segítségedet !

Блоги (2)

Tanári fizetés

Tanári Fizetés Már évek óva hallhatjuk a sajtóban, a híradóban, és igazából mindenhol, hogy a tanárok mindig panaszkodnak a fizetésük miatt, hogy nincsenek megbecsülve, aztán amikor a kormány…

Tanári napló - Második nap

Első nap - Egy érdekes kezdetKi vagyok én? Sipka Gergő vagyok, jelenleg 3. éves angol-fizika tanár szakos…

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Gergő S.

Segítséget kérnék

Van-e valami kockázata egy lézeres szemműtétnek? Milyen típusai vannak a rövidlátásnak? Mi a rövidlátás nagyságának mértéke és mértéke szerint hogyan különböztetjük meg? Mi miatt alakulhat ki a normális vakfolt? Mikor és ki dokumentálta először a vakfoltot? Mi a vakfolt latin elnevezése?

Gergő S.

Segítséget kérnék.

Ezekre a kérdésekre keresem a választ, sajnos se a tankönyv én, se az interneten nem találtam pontos egyértelmű választ. A szemlencse, mint gyűjtőlencse 1. A szemünk mely részén keletkezik a kép? 2. Mekkora a szem fókusztávolsága pihenő állapotban, ha törőereje 60 D? 3. Milyen kép keletkezik a…