Ildikó T.

Ildikó T.

Відповідає протягом 13 годин на 20% повідомлень.
20% 13 год.

Ildikó T.

I love English!

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки

Опис

Amire fókuszálok: magabiztosság, bátorság fejlesztése és hogy elhidd, hogy te is az angolul beszélők csoportját erősíted. Bátran keress, ha kérdésed van:)

D K.

D K.

Неперевірена заявка

Ildi rendkívül vidám és pozitív személyiség, ami a tanulásra is ösztönző hatással van. Támogató hozzáállásával és gyakorlati példák sorával segített felkészülni a felsőfokú nyelvvizsgára, valamint az üzleti angol elsajátítására. Kifejezetten ajánlani tudom azoknak, akiknek a megszólalással van problémája, biztos, hogy Ildi megtalálja azt a módszert, amivel leküzdhetőek ezek az akadályok.

Petra B.

Petra B.

Неперевірена заявка

Imádtam vele az órákat! Mindig nagyon vártam, hogy mehessek hozzá. Ildivel élvezet volt az angol nyelv tanulása. Nagyon kedves, bájos személyiség. Mindig jókedvű és pozitív, mindenkihez van egy-egy kedves szava. Minden esetben maximálisan felkészült az órára, nagyon jól magyarázott. Nagyon profi benne! Megértő, de következetes. Az angol középfokú szóbeli nyelvvizsgára készített fel, és nagyon hatékonynak éreztem a felkészülést. Ő jobban bízott bennem, mint én magamban, és ennek meg is lett az eredménye. Mindig biztatott és dicsért. Kicsit sajnáltam, hogy sikerült a nyelvvizsgám, mert így nem volt indokom tovább hozzá járni. Mindenkinek teljes szívvel ajánlom, nagyon jó választás! :)

Botond B.

Botond B.

Неперевірена заявка

Ildi nagyon kedves és szerethető szemelyiség. Segítségével sikerült kb a nulláról felhozni az angolom olyan szintre fél év alatt, hogy jelenleg Londonban is megallom a helyem. Mindig az én szintemnek megfelelő tempóban haladtunk, önbizalmat öntött belém, segített ledönteni azt a gátat, hogy nem szólaltam meg angolul mert féltem, hogy valamit rosszul mondok. Nagyon sok új szót, igeidők helyes használatát sajátítottam el. Nagy hangsúlyt fektettünk az órák során a hallás utáni értésre is.

Kis M.

Kis M.

Неперевірена заявка

Nagyon jó vele együtt dolgozni, mindig készül új és izgalmas feladatokkal, amik a kitűzött cél eléréséhez szükségesek. Munkahelyemen napi szinten használom szóban és írásban az angolt, és ezt Ildinek köszönhetem. Kiválóan magyaráz és a valós helyzetekből is sok példát hoz magával.